Breaking News

Dutchlabs

28 weken zwangerschap informatie en weetjes

Week 28 van de zwangerschap

U hebt weer een mijlpaal bereikt. U bent nu in het derde trimester dit is tevens het laatste trimester. Het ongeboren kindje begint er nu als een echte baby uit te zien. De verhoudingen van lichaam en hoofdje beginnen steeds meer te kloppen. Het dons, of lanugo verdwijnt nu ook langzaam, maar hiervoor in de plaats komt meer huidsmeer. Dit voorkomt dat de huid van de baby uitdroogt. Hier geldt, hoe later de baby wordt geboren, hoe minder huidsmeer zich op de baby bevindt.

aanbieding! Koop alvast de beste babyfoon die er op dit moment is tegen de laagste prijs!

De Alecto dbx85 met terug spreek functie.

Het kraakbeen verandert geleidelijk aan in bot, de schedel van het ongeboren kindje blijft nog wel zacht. Pas een geruime tijd na de geboorte verdwijnen de fontanellen en zal de schedel harder worden. De smaak van de baby wordt ontwikkeld in deze fase van de zwangerschap. De smaak van het vruchtwater is afhankelijk van wat de moeder tijdens de zwangerschap heeft gegeten. Dit speelt ook een grote rol bij de smaakontwikkeling van de baby.

Dit is mijn tweede zwangerschap. De eerste keer was in behoorlijk aangekomen en heeft het veel moeite gekost om dit ook weer kwijt te raken. Van beide werd ik behoorlijk onzeker en voelde me erg onaantrekkelijk. Hoewel ik zeer blij ben weer zwanger te zijn wil ik liever niet weer hetzelfde meemaken. Ik doe normaal veel aan sport, voornamelijk fietsen en handbal. Beide is natuurlijk niet mogelijk als je zwanger bent. Maar ik wil deze keer wel aan mijn gezondheid blijven werken. Ik eet al een stuk bewuster maar heb zonder te sporten altijd al de neiging gehad snel aan te komen. Ik woon in een dorp en de voorzieningen voor zwangere vrouwen en lichaamsbeweging zijn hier nou niet echt fantastisch te noemen. Evenals de voorlichting, aangezien mijn dokter vind dat een zwangere vrouw sport moet vermijden.  Maar ik ben het niet met hem eens en ben op zoek naar sport of fitness die gewoon goed te doen is. Tips?

http://www.wekenzwangertips.nl