Dutch Labs
Image default
Cadeau

Alle sim only abonnementen vergelijken

Abonnementen en andere diensten vergelijken, is niet de favoriete hobby van de meeste mensen. Een van de dingen die een hoop geld kan besparen is het gsm abonnement. Wat voor gsm abonnement heb jij momenteel? Grote kans dat jij een regulier abonnement hebt met toestel. Wil je bij een volgend abonnement goedkoper gaan bellen, kies dan voor sim only. Vergelijk de sim only abonnementen op diverse sites, voordat je een definitieve keuze maakt. Als je momenteel met prepaid belt, moet je zeker weten de overstap maken. Je betaalt per minuut een veelvoud van wat je zou doen met sim only. Misschien ken je wel de grotere providers zoals Vodafone en T-mobile. Welke je misschien nog niet kent zijn Robin Mobile en Simyo.

De vergelijking is in 3 stappen gebeurt.Je hoeft geen ellenlange vragenlijsten in te vullen. Het enige wat je moet weten, is hoevaak bel je per maand. Heb je geen idee hoeveel je belt, vul dan 150 minuten in. Je zit dan ongeveerd op het gemiddelde belgedrag van de Nederlander. Na het invullen van de vragen krijg jij de top 10 sim only aanbieders. Klik op een aantal aanbieders, of alleen op de goedkoopste.

Naast sim only kan je ook kijken voor andere abonnementen. Doe dit bij belwinkels als Phonehouse en Typhone. Op deze manier kan je alle providers vergelijken, en kies je altijd het  goedkoopste abonnement. Ga niet meteen voor de nieuwste smartphone, maar kies een ouder model, voor een grotere kostenbesparing.

http://www.vergelijk-simonly.com

Gerelateerde artikelen

Armbanden Tips om te onthouden bij het dragen van een armband

Kun je de Rubik’s Cube niet oplossen?

Het kiezen van een cadeau voor je vriend