Dutch Labs
Image default
Beauty en verzorging

Anti-verouderings behandelingen houden mannen in het spel

Wanneer we denken aan plastische chirurgie, of bijvoorbeeld de nieuwste behandelingen met injectables, denken we meestal aan vrouwen. Het lijkt er op dat we kunnen concluderen dat de meeste procedures zijn afgestemd op de behoeften van vrouwen. Maar de maatschappij verandert echter steeds meer richting beeldbewust. En daardoor zien we een voortdurende toename van het aantal mannen dat wil meedoen aan de anti-verouderings trend. Volgens recente onderzoeken weten mannen de weg naar cosmetische behandelingen steeds beter te vinden.

Botox

Enkele jaren geleden begonnen we al de term ‘Brotox’ steeds meer te horen. (Botox voor mannen) Dit was een signaal dat mannen zich vrijer begonnen te voelen om hun zorgen over veroudering uit te spreken. Terwijl de gangbare boodschap altijd was dat rimpels op het gezicht van een man hem wijs doen lijken, is de realiteit dat veel mannen op leeftijd het moeilijk vinden om zichzelf steeds ouder te zien worden. Soms heeft dat te maken met competitiedrang; ze willen een ​​voorhoede behouden op een markt die blijkbaar tegemoetkomt aan hun jongere tegenhangers. Botox is dan een gemakkelijke manier om die “zorglijnen” te verlichten en een vriendelijkere, energieke uitstraling te creëren. Het zware voorhoofd laten verdwijnen.

Fillers

Botox is een injecteerbare oplossing die werkt op spieren. Vulstoffen werken op weefsels. Met name vullen ze gebieden in die gevoelig zijn voor snelle veroudering, zoals lijnen en vouwen rond de mond of neus. Fillers kunnen zelfs worden gebruikt om meer gedefinieerde hoeken van de kaaklijn, wangen en neus te herstellen.

Ooglidcorrectie

Blepharoplasty wordt ook wel ooglidcorrectie of ooglidlift genoemd. Deze procedure is één van de meest voorkomende verzoeken van mannelijke patiënten die hun uiterlijk willen opfrissen. Naast het verwijderen van vetophopingen die oogzakken onder de ogen of gezwollen bovenoogleden veroorzaken, kan deze procedure ook worden gebruikt om het zware voorhoofd los te maken. Hierdoor kan een meer open, vriendelijk uiterlijk worden gecreëerd.

Nek lift

De statistieken over mannen en nekoperaties lijken misschien opzienbarend; maar het is logisch als je er even over nadenkt. Veel mannen dragen overhemden en de strakheid van de kraag kan één van de twee dingen (of beide) doen: het kan een “kalkoen-nek” creëren door een losse huid op te duwen, of het kan fysiek ongemak veroorzaken. Halslift-chirurgie verwijdert het vet en de huid die de werkelijke leeftijd kunnen verraden.

Het is een goede ontwikkeling dat ook mannen zoeken naar oplossingen voor hun cosmetische problemen. Een goede kliniek zal altijd een handje helpen door betrouwbare adviezen over persoonlijke chirurgische en niet-chirurgische behandelingen te bieden.

https://www.vandenbroeckekliniek.nl/

Gerelateerde artikelen

Een mooie coupe bij de kapper in Laren

Een opleiding tot schoonheidsspecialiste volgen?

Wenkbrauwen tatoeëren Amsterdam biedt je de kans op mooie wenkbrauwen