Breaking News

Dutchlabs

Auto tracking

Wil u keer op keer weten waar uw wagens en / of werknemers zich bevinden? Track and trace is dan voor jou de ideale oplossing! U kan op ieder moment kennis hebben van waar een bepaald voertuig zich bevindt, wat uitermate handig kan zijn als bijvoorbeeld één van uw werknemers een ongeval heeft en er snelle actie vereist is. Wij plaatsen een track & trace systeem in ieder voertuig.

 

Dankzij onze GPS technologie registreert ons track and trace systeem alle verplaatsingen van begin tot einde. Als een voertuig een bepaalde zone verlaat, bijvoorbeeld een gemeente, kan u een automatische sms ontvangen. Dankzij onze software, die geen installatie vereist, krijgt u ook een visueel overzicht die toont welke weg ieder voertuig heeft afgelegd. U kan alles op de voet volgen dankzij een online systeem, waarbij iedereen een login en paswoord krijgt. Dit is zeer handig voor transportbedrijven.

 

Wij gebruiken koppelingen met google earth. Ideaal als u een bepaalde vastgelegde planning moet wijzigen omdat er iets gebeurd is. Er kan altijd iets voorvallen (bv ongeval) waardoor de planning in de soep draait. Kort op de bal spelen is dan de boodschap. Met razendsnelle interventies is dit kinderspel en verliest u geen tijd. Time is money right? Wij kunnen de stand van de afgelegde kilometers bijhouden van ieder voertuig. Zo weet u als CEO op voorhand welk voertuig op onderhoud moet en kunt u kort op de bal spelen. Niets dan voordelen zo’n tracker systeem niet waar? Dankzij overzichtelijke rapporten kunt u de bewijslast mooi doorgeven aan uw klanten.

 

Die willen soms weten waar de transporteurs zich bevinden en vooral wanneer het pakket geleverd zal worden. U kan dan op voorhand de klant verwittigen dat deze bijvoorbeeld 90 minuten te laat zal zijn wegens een zwaar ongeval op een snelweg. Wilt u daarenboven weten hoelang uw werknemers gewerkt hebben tijdens een bepaalde week, maak dan gebruik van ons tijdregistratie systeem. Dankzij een badge lezer weet ons software pakket de reeds afgelegde kilometers.

 

Aan de hand daarvan hebt u een exacte tijdsregistratie, inclusief precieze berekeningen op maat over de kostprijs van dit alles. Alle verzamelde gegevens worden achteraf opgeslagen op servers die zeer beveiligd zijn tegen hackers. Deze worden ter beschikking gesteld via een beveiligde internetverbinding, via SSL verbinding dus. De gegevens zijn achteraf ettelijke jaren raadpleegbaar om rapporten mee samen te stellen en deftige analyses op uit te voeren. Zelf in situaties met slechte GSM ontvangst, houdt onze blackbox de posities feilloos bij. Last but not least: bij diefstal weet u onmiddellijk waar uw wagen zich bevindt. Wat wilt u nog meer? Twijfel niet, contacteer ons voor meer informatie.

http://www.geodynamics.be/oplossingen/track-and-trace