Dutch Labs
Image default
Vakantie

Autohuur in Spanje, wat kunt u de eerste keer verwachten?

Bekend om zijn Flamenco-muziek en -dans, stierengevechten, fantastische stranden en veel zon, heeft Spanje veel meer te bieden dan dat. Spanje is al duizenden jaren een van de culturele centra van Europa. Het heeft prachtige steden en dorpen, met zeer oude monumenten en futuristische architectuur.

De verschillende regio’s zijn allemaal anders, geografisch, klimatologisch en zelfs in hun persoonlijkheid. In dit artikel doen we ons best om u te voorzien van veel belangrijke informatie over goedkope autohuur in Spanje.

Huur een auto in Spanje en geniet van uw bezoek:

Autohuur in Spanje biedt bezoekers ongeëvenaard comfort en flexibiliteit en geeft u eindeloze mogelijkheden om het land te verkennen, vooral als u buiten de grote steden en drukke toeristische gebieden reist. Ook is het vrij eenvoudig om gebruik te maken van de website autospanje.nl die in heel Spanje actief is.

Huur een auto in Spanje als u enkele van de moeilijkst bereikbare gebieden wilt verkennen, zoals de Alpujarras, de Rías Bajas (ten westen van Santiago de Compostela) of de regio’s rond Cádiz en Tarifa.

Rijden in Spain:

Als u de landelijke gebieden van Spanje wilt bezoeken, kunt u het beste een auto huren, want openbaar vervoer is zeldzaam op het platteland. De voordelen van autoverhuur in Spanje zijn onder andere het opmerkelijke uitzicht op de kustwegen en snelwegen. Buiten de grote steden zijn de wegen open en kunt u natuurlijke wonderen ontdekken zoals de Sierra de Guadarrama, gelegen op 82,1 km ten noorden van Madrid. Als u met uw huurauto over de Europese grens wilt rijden, moet u controleren of uw auto geautoriseerd is. U moet toestemming krijgen van uw Spaanse autoverhuurbedrijf voordat u de Spaanse grens oversteekt.

Met betrekking tot parkeren in dit land, zult u merken dat veel toeristische trekpleisters en steden veel betaalde en zichtbare parkeerplaatsen hebben, terwijl parkeren op het platteland meestal gratis is. Blauwe gebieden, aangegeven met blauwe tekens op straat, betekenen dat u kunt parkeren bij blauwe geldautomaten voor een bedrag tussen € 0,70 en € 1 per uur. Op zondag is parkeren gratis. U zult merken dat de meeste snelwegen tolwegen zijn en dat dit gemiddeld €1 per 8 km kost. Als u met kinderen met de auto reist, vergeet dan niet dat alle kinderen onder de 12 jaar en onder de 1,35 m in een beveiligde stoel moeten zitten. Baby’s jonger dan 9 maanden of met een gewicht van minder dan 10 kg moeten in een reiswieg achterin reizen, terwijl kinderen jonger dan 12 jaar in een autostoeltje of een stoelverhoger achterin de auto moeten zitten.

https://www.autospanje.nl/

Gerelateerde artikelen

Goede apre ski plaatsen

Besparen door te vergelijken

Skiƫn in Tsjechiƫ erg populair