Breaking News

Dutchlabs

Badkamers

Het beste op het gebied van badkamers

Ik ben een echte klusser en zo nu en dan neem ik mijn huis eens flink onder handen. Ik vind het geweldig om thuis bezig te zijn om het allemaal nóg mooier te maken dan het al is. Ik had de woonkamer al eens onderworpen aan een restyling en ook mijn keuken was al eens aan de beurt geweest. Afgelopen winter merkte ik dat ik steeds op internet naar badkamers aan het zoeken was. Dit doe ik altijd heel intuïtief; ik werk nooit met een plan. Hieruit kon ik dus afleiden dat het de hoogste tijd was om mij eens goed te verdiepen in de wereld van de badkamers, zodat ik uiteindelijk mijn badkamer kon gaan verbouwen. Ik wilde beslist het nieuwste van het nieuwste op het gebied van badkamers hebben. Ik ben niet iemand die snel ergens genoegen mee neemt. Ik houd niet van B-merken, want de kwaliteit van die producten is nooit zo goed. Ik gun mijzelf alleen het allerbeste en ga dus altijd voor badkamers van topkwaliteit. Een vriend vertelde mij eens dat hij zijn inkopen op dit vlak altijd bij Sanitair Totaal deed. Ik had nog nooit van deze winkel gehoord en besloot eens een kijkje te nemen op de website. Ik keek werkelijk mijn ogen uit en dit kwam door het overweldigend grote assortiment in badkamers. Ik zag:

  • diverse soorten waskommen
  • de mooiste whirlpools
  • prachtige sauna’s
  • tegeltjes met en zonder design
  • fantastische ligbaden en vrijstaande baden
  • mooie toiletmeubels en bidets
  • stoomcabines voor één of twee personen
  • ruime mogelijkheden als het gaat om verwarming

Kortom, ik wist meteen dat ik hier aan het juiste adres was en niet verder hoefde te zoeken. Ik stond echt versteld van het ruime aanbod. Daarom besloot ik eens heel goed na te gaan denken over wat ik nou eigenlijk wilde, zodat ik deze artikelen uiteindelijk bij Sanitair Totaal zou kunnen bestellen.

De mooiste badkamers vond ik hier

Ik had altijd een vrij simpele badkamer, maar ik wilde nu graag iets meer luxe. Een stoomcabine zou beslist geen overbodige luxe zijn. De reden waarom ik zo’n apparaat graag wilde hebben was dat ik er helemaal verliefd op was geworden in de tijd dat ik geregeld naar de sauna ging. Door het stoom wordt mijn huid helemaal zacht en gaaf. Ik ben een echte huismus, dus ik wilde deze mogelijkheid graag in huis hebben. Zo kon ik gemakkelijk nadat ik uit mijn werk kwam even de stoomcabine in duiken. Ik was erg bang dat ik hier erg veel geld voor neer zou moeten tellen. En hiertoe was ik niet bereid. Ik wilde ook weer niet te veel geld uitgeven aan badkamers. Wat schetste mijn verbazing? Op de site van Sanitair Totaal zag ik dat stoomcabines helemaal niet duur waren. Ik sprong een gat in de lucht en deed een vreugdedansje in de kamer. Doordat de prijzen voor badkamers zo laag waren bij deze firma, was ik in staat om alles te kopen wat mijn hart begeerde. Ik kan iedereen die bezig is met een zoektocht naar badkamers aanraden om ook met dit bedrijf in zee te gaan. Ik heb niet het idee dat een andere winkel nog goedkoper is. Dat zou ik mij tenminste niet voor kunnen stellen. Ik stapte in de auto en reed naar de showroom. Daar kon ik heel gemakkelijk voor de deur parkeren. Dat vond ik wel zo prettig. Ik houd van gemak en vind het niet leuk als ik nog lang moet lopen voordat ik op de plek van bestemming ben. Toen ik de showroom binnen stapte, heette een vriendelijke medewerker mij direct welkom in de wondere wereld van de badkamers. Ik wist niet wat ik zag! Spiksplinternieuwe badkamers voor een zacht prijsje! Dat had ik werkelijk nog nooit meegemaakt. De medewerker van Sanitair Totaal vertelde mij hoe de vork in de steel zat. Hij zei dat de bedrijfsvoering erg efficiënt is, waardoor er geen geld verloren gaat aan zaken die er eigenlijk niet toe doen. Bovendien koopt dit bedrijf grootschalig in, omdat het klantenbestand zo groot is. Op die manier is het in staat om de kosten te drukken. Je zou ook kunnen zeggen dat deze firma kostenbesparend te werk gaat. Hierdoor hoeft het geen hoge prijzen bij de klanten in rekening te brengen. Ik vond het wel prettig dat ik nu van de hoed en de rand wist, want nu was ik er zeker van dat er geen addertje onder het gras zat.

Ik ben een tevreden klant

Om het beste van het beste op het vlak van badkamers in huis te halen, was ik dus bij deze winkel aan het juiste adres. Dat wist ik natuurlijk al vanaf het begin, maar mijn vermoedens werden zeker bevestigd toen ik vragen had over een ligbad. Ik wilde precies weten hoe de vork in de steel zat. Ik dacht, de nummer een op het terrein van badkamers moet toch zeker wel een antwoord op mijn vraag hebben. En dit was het geval. Een aardige en deskundige medewerker vertelde mij alle ins en outs over dit bad. Op die manier kon ik uitstekend beoordelen of dit geschikt was voor mijn badkamer. Als het om badkamers gaat, dan komt het bij mij nogal precies. Badkamers moeten voor mij van alle gemakken voorzien zijn. Gelukkig was dit mogelijk door voor Sanitair Totaal te kiezen.

http://www.sanitairtotaal.nl/nl/badkamers/