Dutch Labs
Image default
Financieel

Ben je nog student? Dit is hoe je online snel geld kan verdienen

1. Onderwijs en training

Dit is mijn nummer één manier, en ik doe dit al 5 jaar. Dit is iets dat bijna elke grote universiteit heeft gedaan (hun lessen online volgen) vanwege het enorme succes dat ze zagen van de Universiteit van Phoenix, die de toon zette voor online onderwijs. Het is nu gemakkelijker dan ooit voor bedrijven en ondernemers om online scholen te lanceren, en mijn goede vriendin Marie Forleo is een goed voorbeeld met haar megasucces,  B-School .

Wil je ook online geld verdienen als student? Start vandaag nog. 

2. Een dienst aanbieden

Het aanbieden van een service is misschien wel de gemakkelijkste manier om te beginnen, als u geen investering nodig heeft om dit op gang te krijgen. Mijn podcast-editor Ian Robinson helpt podcastmakers bij het bewerken van hun shows om de productiewaarde te verhogen. Er zijn veel verschillende manieren om een ​​dienst te verlenen en het gaat erom dat je je realiseert waar je talent ligt en welke oplossing je voor anderen kunt bieden.

3. Producten maken en verkopen

Als je overal expertise in hebt, kun je het verpakken in een boek, cursus, software, audioprogramma, dvd, enzovoort. De beste manier om bekendheid te krijgen en deze producten te verkopen is met webinars .

4. Lidmaatschapssites en continuïteitsprogramma’s

Een andere kampioen waar ik veel respect voor heb in deze arena is Ramit Sethi . Hij heeft een geweldig continuïteitsprogramma ( Ramit’s Brain Trust ) en levert elke maand nuttige en specifieke informatie voor zijn gepassioneerde gemeenschap. De gemeenschap gedijt op zijn wijze leiding en betaalt hem maandelijks om toegang te blijven krijgen tot de gemeenschap en middelen. Het mooie van dit model is dat je iets één keer verkoopt en er elke maand voor betaald krijgt.

5. Affiliate Marketing

Nick Reese heeft fantastisch werk geleverd door websites te bouwen, uitstekende doorzoekbare inhoud te ontwikkelen en producten van andere mensen op zijn sites te verkopen. Hij krijgt een commissie op elke verkoop of lead die hij naar het bedrijf stuurt. Hij hoefde dus nooit zijn eigen product te maken om zijn bedrijf op te bouwen (hij is sindsdien vertakt naar andere gebieden die je kunt bekijken op zijn nieuwe site ). Pat Flynn doet hier ook geweldig werk in en hij laat zien hoeveel hij maandelijks genereert van zijn filialen hier .

6. Een site bouwen en advertenties verkopen

Derek Halpern  is hierin een BEEST. De legende achter SocialTriggers begon jaren geleden een roddelsite over beroemdheden en had elke maand miljoenen bezoekers die hij gebruikte om advertenties op de site te verkopen. Een ander voorbeeld is Tina Su van ThinkSimpleNow.com die hier geweldig werk mee doet en tegelijkertijd inspirerende persoonlijke ontwikkelingsinhoud deelt.

7. Sponsoring verkopen voor merkinhoud

John Lee Dumas, genereert meer dan $ 50K maandelijkse verkoopprijs sponsorships op zijn podcast en schrijft over de manier waarop hij dit doet hier . Dit kan via podcast, het ontwikkelen van een nichewebsite of zelfs een videoshow. Creëer merkinhoud rond uw passie en vind sponsors die aangetrokken worden door uw publiek.

8. Evenementen

Het creëren en promoten van evenementen, zowel online als offline, kan ook zeer winstgevend zijn.   Michael Stelzner  doet zowel online toppen als persoonlijke evenementen met duizenden aanwezigen, terwijl hij een paar jaar geleden begon met een eenvoudige blog.

9. Masterminds en coaching

Een inspirerende changemaker die deel uitmaakt van het Integrity Podcast Network is Jonathan Fields . Hij runt het Good Life Project en heeft het hele jaar door coaching en retraites op exotische locaties die voor een hoge ticketprijs worden verkocht. Dit kan zowel online als offline worden gedaan, want Jonathan beheerst de kunst van beide.

10. Creatief worden

Jason Sadler (nu bekend als Jason SurfrApp) is een creatieve ondernemer. Hij gebruikte zijn online platform om geld te verdienen door bedrijfsoverhemden te dragen met  Iwearyourshirt.com . Nu verkoopt hij zijn achternaam voor bijna $ 50.000 per jaar, verkoopt hij sponsorpagina’s in zijn nieuwe boek en blijft hij de grenzen verleggen met wat je kunt verdienen door creatief te zijn.

Ben je bekend met Euroclix review? Lees hier wat het inhoudt!

http://MeedoenAanOnderzoek.nl