Dutch Labs
Image default
Dienstverlening

Betrouwbare Scope 8 en Scope 10 inspecties

Als u uw energie-installatie wilt laten verzekeren, bent u sinds 1 januari 2018 verplicht om een scope-10 inspectie te laten uitvoeren. Deze inspectie moet plaatsvinden volgens de SCIOS Scope 10 – NTA8220 criteria, waarin het functioneren van de installatie én de toebehoren worden gecontroleerd. Wilt u uw verzekering goed, maar snel regelen? Dan is het aan te raden uw Scope-10 inspectie te laten uitvoeren door een professional. Zo’n professional is Omega Inspectie, die de inspecties uitvoeren op een veilige, betrouwbare en grondige manier.

Zorg voor grondige inspecties van uw elektrische apparaten

De experts van Omega Inspecties voeren inspecties aan uw elektrische apparaten op een zeer grondige manier uit. Ze onderzoeken elektronische apparaten (volgens de maatstaven NEN 1010, NEN 3140, NTA 8220 – Scope 8, 10  & 12 respectievelijk), gereedschappen volgens de NEN 3140-norm en trappen & ladders volgens de NEN-2484 norm. Natuurlijk worden alle inspecties, dus ook een Scope 8 en Scope 10 inspectie, op een goede en grondige manier uitgevoerd.

Kies voor een grondige SCIOS Scope 8 of Scope 10 inspectie

Een scope 10 inspectie is sinds een aantal jaren verplicht, dus een verzekeraar kan vragen om het certificaat dat u na zo’n inspectie krijgt. Er zijn verschillende bepalingen waarin staat dat zo’n certificaat gevraagd mag worden. Ook moet u de inspectie regelmatig laten herhalen. Let er dan wel op dat er behalve het elektrocutiegevaar en het gevaar op ongelukken, ook gelet wordt op brandveiligheid. Ook hiervoor zijn er verschillende normen opgesteld.

Vraag een grondige inspectie aan

Wilt u graag meer informatie over een Scope 8 of Scope 10 inspectie? Zij vertellen u graag meer over de inspectie en de impact die dit heeft op uw bedrijf en de productiviteit ervan. Vraag ook een vrijblijvende offerte op maat aan. Zo krijgt u een grondige en veilige inspectie, die altijd gebeurt volgens uw wensen en agenda.