Bij de groothandel in decoratie vindt u de mooiste artikelen voor uw interieur

Wilt u de uitstraling van uw interieur helemaal compleet maken? Houdt u van een industriële look en bent u hiervoor nog op zoek naar een mooie lamp? Een ijzeren plantenbak die uw woonkamer een uniek karakter geeft of een eigentijds rek voor in de keuken. Dat en veel meer vindt u in het uitgebreide assortiment van de groothandel in decoratie om uw interieur compleet te maken. Met meer dan 50 jaar ervaring in het handelen in allerlei meubelen en bijpassende decoraties is ADC Guntlisbergen uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Bij deze specialist bestelt u eenvoudig via de webshop, maar u kunt ook een bezoek brengen aan de 15.000 m² grote showroom in Eindhoven. 

Een nieuw interieur uitkiezen? Kies voor een groothandel met 15.000 m² showroom!

Passen uw huidige meubelen niet meer in uw interieur? Of zijn ze al wat ouder en versleten? Wat uw reden ook is, uw nieuwe interieur vindt u bij de groothandel in Eindhoven. U heeft keuze uit een ruim assortiment van ADC Guntlisbergen met klassieke, antieke en moderne meubelen. Door meer dan 50 jaar ervaring en een oog voor bijzondere meubelen vindt u bij deze groothandel gegarandeerd het interieur dat u zoekt. Wilt u bijpassende decoratie van de groothandel? Ook dan bent u bij hen aan het juiste adres. Alle meubelen en decoratie bekijkt u in het echt in de 15.000 m² grote showroom.

Creëer een uniek interieur met de meubelen van een groothandel   

Het interieur van uw woning straalt vaak uit wie u bent. Om deze reden wilt u dat het interieur uniek is. Of u nu gaat voor een modern ingericht huis of juist voor een interieur met vintage meubelen, bij ADC Guntlisbergen vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Met een showroom van meer dan 15.000 m² aan interieur kunt u zich bij deze groothandel uren laten inspireren door alle unieke meubelen en bijpassende decoratie van uitstekende kwaliteit. Alles is zo opgesteld dat u telkens wordt verrast door unieke combinaties. Zoekt u iets specifieks, maar kunt u het niet vinden? Dan is deze specialist altijd bereidt om voor u een passend alternatief te vinden.