Breaking News

Dutchlabs

Blijf langduriger onafhankelijk met een Triwa traplift

Traplift

Een misverstand over de traplift, is dat die zo veel ruimte inneemt dat de trap door anderen moeilijk meer kan worden gebruikt. Een Triwa traplift is aangepast aan uw omstandigheden en laat dus altijd ruimte voor ander verkeer op de trap. Ook voor zeer smalle trappen heeft Triwa Trapliften een slimme oplossing. Triwa Trapliften biedt een groot aanbod aan trapliften. Er is altijd wel een traplift die bij uw trap past. Of deze recht is, een bocht heeft of zelfs meerdere bochten telt, de correcte traplift is te vinden bij Triwa Trapliften. Neem met ons contact op voor vragen en raad!Indien u zich nog goed door uw huis kunt bewegen maar steeds meer moeite krijgt met de trap, dan is een traplift een fantastische oplossing. Met een Triwa traplift houdt u uw vrijheid en autonomie terwijl u toch in uw persoonlijke bekende omgeving kunt blijven wonen. Onze traplift TR 10 is het basismodel uit de verzameling. Deze traplift is makkelijk en goedkoop, maar natuurlijk wel van prima en deugdelijke kwaliteit. Een traplift met een gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit dus. U kunt de traplift TR 10 bewonderen op onze website en vergelijken met de andere trapliften uit ons assortiment. Vraag ons zonder enige verplichting om een prijsopgaaf voor uw Triwa traplift te maken. Een deskundige zal bij u thuis de situatie verkennen, raad geven en uw wensen opnemen. We maken een prijsopgaaf op maat en vermelden hierin alle materiaal- en montagekosten zodat u exact weet waar u aan toe bent. Ook een gebruikte traplift kan natuurlijk gemonteerd worden aan een rechte trap. Hebt u een gebogen trap en wilt u een gebruikte traplift, dan moet u er rekening mee houden dat wij waarschijnlijk nieuwe geleiderails langs uw trap moeten monteren. Toch kan zo’n gebruikte traplift dan nog steeds een lucratieve koop zijn. Triwa Trapliften staat voor u klaar indien het gaat om een geschikte traplift. Neem vandaag nog met ons contact op. De traplift is een oplossing voor een ieder die moeite heeft met traplopen. Niet enkel voor ouderen die moeilijk ter been zijn. Ook voor jongere mensen met een fysieke beperking kan de traplift een hinderlijk probleem oplossen. Een traplift van Triwa helpt u vrij te bewegen door uw huis. Triwa Trapliften heeft dikwijls gunstige aanbiedingen. Het kan zeer lucratief zijn om daarvan te profiteren en voor een aanzienlijk lagere prijs uw traplift te bemachtigen. U kunt ook kosten besparen door een gebruikte traplift te kiezen. Voor het actuele assortiment aan gebruikte trapliften kunt u het beste per telefoon contact opnemen met ons.

Blijf langduriger onafhankelijk met een Triwa traplift

De TR 70, 75 en 80 zijn trapliften voor trappen met bochten. De TR 80 is van deze trapliften de eenvoudigste die vlot aangeleverd kan worden. De experts van Triwa Trapliften assisteren u graag bij de keuze van een Triwa traplift voor een gebogen trap. Natuurlijk komt de deskundige vrijblijvend op locatie! De traplift TR 10 kent een luxueuze versie, de TR 10 plus. Deze is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan zo nodig voorzien worden van elektrische bediening. Ons model TR 20 heeft een verborgen tandrail en is geschikt voor heel smalle trappen. Neem contact met ons op voor raad over een passend model in uw omstandigheden. Veel huizen hebben buiten een kleine trap als entree naar de voordeur. Ook deze paar treden kunnen een onneembare vesting worden voor wie fysieke beperkingen heeft. Het monteren van een Triwa traplift voorkomt ongevallen en geeft u meer bewegingsvrijheid omdat de ruimte buiten uw huis opnieuw toegankelijk wordt. Op de site van Triwa Trapliften vindt u een formulier waarmee u extra informatie kunt vragen over de fiscale aftrekbaarheid van een traplift. De traplift is namelijk een fiscaal aftrekbaar hulpmiddel, hetgeen betekent dat u een gedeelte van de gemaakte kosten ‘terugkrijgt’ omdat u een lagere belasting afdraagt. Wij staan klaar voor u als het gaat om een geschikte traplift. Neem vandaag nog contact met ons op. Als u de aanschaf van een traplift overweegt, denk dan ook eens aan een buitenlift voor op het terras of de veranda. Alle niveauverschillen, bijvoorbeeld ook die naar de kelder of naar het balkon, kunt u overbruggen met een Triwa traplift. We denken met u mee om geschikte liftoplossingen voor al uw moeilijkheden te vinden! Triwa Trapliften is een betrouwbaar bedrijf dat door ruime praktijkervaring voor iedere omstandigheid een oplossing weet te realiseren. We zijn in staat de traplift aan te passen aan uw wensen en omstandigheden. Laat u door ons overtuigen en leg uw kwesties voor aan onze vakkundige adviseurs!

Niveau verschillen geen probleem met traplift

Als u zich nog prima door uw woning kunt bewegen maar meer en meer moeite krijgt met de trap, dan is een traplift een fantastische oplossing. Met een Triwa traplift behoudt u uw vrijheid en autonomie terwijl u desondanks in uw persoonlijke bekende omgeving kunt blijven wonen. De traplift TR 10 heeft een luxueuze versie, de TR 10 plus. Deze is leverbaar in diverse kleuren en kan eventueel voorzien worden van elektrische bediening. Ons model TR 20 heeft een verborgen tandrail en is goed toepasbaar voor bijzonder smalle trappen. Neem contact met ons op voor raad over het juiste model in uw omstandigheden. Velen denken dat de montage van een traplift hak- en breekwerk vergt. Dat is evenwel praktisch nooit het geval. Onze technische mensen kunnen de traplift binnen een paar uur aanbrengen. Twijfelt u eraan of een traplift in uw omstandigheid mogelijk is? Onze specialisten komen graag bij u langs om de omstandigheden te beoordelen en u raad te geven.

Ouder worden vraagt om een fantasievolle oplossing voor alledaagse problemen. Gelukkig zijn er diverse middelen die ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk in uw eigen woning kunt blijven wonen. De traplift is een van deze middelen en Triwa Trapliften is een deugdelijke partner die u een traplift kan leveren.

Onze experts staan klaar voor u indien het gaat om een geschikte traplift. Neem meteen contact met ons op.

http://www.triwatrapliften.nl/