Dutch Labs
Image default
Woning en Tuin

Bomen kopen

Recent ging ik bomen kopen en kwam ik bij Boomkwekerij Van IJmeren terecht. Graag vertel ik in dit artikel hoe ik bij hen terecht ben gekomen en waarom ik dan voor hen gekozen heb. Mocht jij nog een andere goede boomkwekerij kennen, dan hoor ik dat graag in een reactie.

Online bomen kopen

Ik ben gaan zoeken op bomen kopen, in de veronderstelling dat ik dan naar een boomkwekerij toe moest rijden. Maar tot mijn verbazing zag ik direct allerlei webshops. En daar kon je de bomen na een bestelling zowel zelf afhalen als ze laten bezorgen. Ideaal! Maar waarom ben ik eigenlijk op zoek naar bomen? Ik zoek daarnaar omdat wij bezig zijn met het verbouwen van onze tuin. En daarvoor zoeken wij met name laanbomen. Onze hovenier adviseerde zulk soort bomen namelijk. En nu zijn wij daar dus naar op zoek. Zodoende zijn wij uitgekomen bij de webshop van Van IJmeren. Daar zagen wij dat zij vele verschillende soorten bomen hebben. Niet alleen laanbomen, maar ook vele fruitbomen en andere sierbomen. En verder overige dingen zoals grasmatten. Ideaal! En dat allemaal online te bestellen.

Bomen bestellen

Wij hebben dan ook uit hun assortiment een aantal hele mooie bomen besteld. En het viel ons op dat bij de recensies stond dat alle bomen van Van IJmeren een hoge kwaliteit hebben. En dat voor een relatief voordelige prijs! Een mooie prijs-/ kwaliteitsverhouding dus. De naar onze mening mooiste laanbomen, die het beste bij elkaar passen, hebben wij uitgekozen en besteld.

En al na een paar werkdagen werden ze heel netjes afgeleverd! Daarbij was goed te zien dat ze vers waren gerooid. Mocht jij bomen willen bestellen, dan kunnen wij Van IJmeren zeker aanbevelen! Als jij nog een andere goede boomkwekerij kent, dan hoor ik dat graag in een reactie.