Bouwkundige keuring: inzicht in de bouwkundige staat van uw woning

Bouwkundige keuring

Inzicht krijgen in de bouwtechnische staat van uw woning

Met deze bouwtechnische keuring wordt er een duidelijk inzicht verkregen van de huidige bouwtechnische staat van uw woning. In het rapport worden bouwkundige gebreken van uw woning vastgelegd en worden de kosten voor de korte termijn en achterstallig onderhoud weergegeven. Volledig NHG erkend en conform eisen NEN2767.

Onafhankelijk advies over de bouwkundige staat van uw woning

KeuringsHuis geeft onafhankelijk advies over de bouwtechnische staat van uw woning. Zowel de particuliere als de zakelijke markt behoort tot onze doelgroep. Bij ons kunt u terecht voor verschillende type bouwkeuringen. Hieronder vallen bouwkundige keuringen inclusief NHG, conditiemetingen, opleveringskeuringen en EPA-keuringen. Hiernaast bieden wij ook overige bouwkundige diensten aan.

Bekijk de bouwkundige keuring: specialist in bouwkundige keuringen.

Een bouwkundige keuring is aan te bevelen bij aan of verkoop van uw woning of bedrijfspand. Het bouwkundig rapport dat u ontvangt van Keuringshuis, is zeer uitgebreid. De rapporten van de bouwkundige keuringen voldoen aan de eisen die gesteld zijn middels de Nationale Hypotheek Garantie. Het bouwkundig rapport is helder en in begrijpelijke taal geschreven en voorzien van foto’s. 

De bouwtechnische keuring wordt uitgevoerd door een van onze ervaren bouwkundige inspecteurs. Tijdens de bouwkundige keuring wordt, bij voorkeur in uw aanwezigheid, door de inspecteur deze lijst afgewerkt. De woning wordt van boven op het dak tot onder in de kruipruimte volledig gecheckt! 

Waarom een bouwkundige keuring?

Met het kopen of verkopen van een woning is vaak veel geld gemoeid. Met een bouwkundige keuring en bijbehorende rapportage krijgt u een duidelijk beeld van de bouwkundige staat en de onderhoudstoestand van een object. Bij een ouder pand is het niet onverstandig om tijdens het proces van aankoop van een woning het huis te laten inspecteren op gebreken. Verborgen gebreken, zoals lekkages of houtworm of houtrot, komen dan aan het licht. Het bouwkundige onderzoeksrapport geeft samen met het taxatierapport een objectief beeld van de waarde van het huis. Je kunt de gegevens uit het rapport bijvoorbeeld gebruiken bij onderhandelingen over de vraagprijs of voor een inschatting van te maken kosten voor onderhoudswerkzaamheden. Al met al een verstandige stap in de aanloop van een definitieve koop van een woning.

Ga naar de website van Keuringshuis | bouwkundige keuringen Nederland.

http://keuringshuis.nl/