Breaking News

Dutchlabs

Bruin zonder zon

Bruin zonder zon

Bruin zonder zon, het klinkt als een sprookje, maar het kan wel degelijk! Veel mensen denken dat er voor bruin worden veel zon nodig is. Er zijn echter allerlei alternatieven voor het zonnen. Zonnen is namelijk erg slecht voor uw huid. U dient u namelijk altijd goed in te smeren met zonnebrandcrème om uw huid te beschermen. Veel mensen doen dit niet, waardoor ze verbranden. Deze mensen denken namelijk vaak dat als ze zich niet insmeren, dat ze dan sneller bruin worden. Echter verbranden de mensen dan en dit kan in het ergste geval zelfs lijden tot huidkanker, iets wat natuurlijk niemand wil hebben! Een welbekend voorbeeld om op een alternatieve manier bruin te worden is de zonnebank. Bij een zonnebank wordt er gebruik gemaakt van UV straling, wat eigenlijk hetzelfde als zonlicht is. Echter wordt er bij een zonnebank natuurlijk gebruik gemaakt van kunstmatige UV straling. Dit is nog schadelijker voor uw huid dan de normale UV straling, oftewel zonlicht. Veel mensen weten niet dat de zonnebank schadelijk is en gaan hier dan ook vaak onder.

 

Hoe wordt u op een goede manier bruin

Als eerste is het handig om te weten wat er eigenlijk gebeurt bij het bruin worden. UV straling reageert namelijk met pigment. Pigment zit in uw huid en nadat dit met elkaar gereageerd is, zal het nog meer pigment aanmaken. Dit zorgt uiteindelijk voor de bruine kleur op uw huid. Hoe kunt u er dan voor zorgen dat er op een goede manier meer pigment wordt aangemaakt? Om op een goede en gezonde manier bruin te worden kunt u gebruik maken van zelfbruiners, ook wel spray tan genoemd. Deze vloeistof bevat een stof die er voor zorgt dat de huid bruin wordt. Spray tan kan eenvoudig en makkelijk over het lichaam verspreid worden, waardoor u geen vlekken krijgt. Zo kunt u op een goede en gezonde manier zonder zon bruin worden.

 

Waarom willen mensen bruin worden

Tegenwoordig is er een trend als het gaat om het bruin worden. Steeds meer mensen gaan hier op letten. Maar waarom is dit zo? Waarschijnlijk komt dat doordat een getinte huidskleur een bepaalde uitstraling geeft. Daarnaast kijken vooral vrouwen naar hun uiterlijk. Zij zijn tot de conclusie gekomen dat vele kledingsoorten beter bij een licht getinte huid passen, dan bij een ‘witte’ huid. Het is natuurlijk helemaal aan u om met de trend mee te gaan of gewoon uw eigen gang en gevoel te volgen.

Voor alle sokken zijn er wel een oplossing. Kijk op onze website

http://www.spray-tan-bestellen.nl/mooi-bruin-worden