Breaking News

Dutchlabs

Bubble voetbal als personeelsuitje is altijd een goed idee

Staat het jaarlijkse personeelsuitje weer op de planning? En zit jij in de organisatie? Dan wil je een leuke activiteit organiseren waar al jouw collega’s veel plezier aan beleven. Denk je aan een sportieve activiteit? Dan is bubble voetbal het perfecte personeelsuitje. Een actieve en tegelijkertijd hilarische activiteit! Je bestelt bij Bubblevoetbal-uitje.nl eenvoudig alle benodigdheden die op iedere plek in Nederland bezorgd en verzorgd kunnen worden. De specialist bezorgt bij jou op locatie, inclusief de opbouw en de prijsuitreiking. Met bubble voetbal beleef je een fanatische dag. Een dag waar jouw collega’s nog lang over na zullen praten.

Wat is bubble voetbal precies?

Ken je bubble voetbal al? Dit is een perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest, voetbaluitje, personeelsuitje of sportdag. Heb je dit nog nooit gespeeld? Dan weet je waarschijnlijk niet precies wat dit inhoudt. Wat heb je voor deze activiteit nodig? De bubble ballen, een voetbal, 2 doelen, een elektrische pomp en instructies. Je verdeelt je groep in twee teams en het bubble voetbal kan starten. Iedereen gaat in een bal die vervolgens wordt opgepompt. De spelregels zijn vrijwel gelijk aan het gewone voetbalspelletje. Lijkt dit je wel wat? Schakel dan Bubblevoetbal-uitje.nl in. Dan weet je zeker dat je volop van het spelletje geniet.

Naast bubble voetbal ook keuze uit andere activiteiten

Is het jouw beurt om het personeelsuitje, voetbaluitje, vrijgezellenfeest of familiedag te organiseren? Dan zijn de veelzijdige spellen van Bubblevoetbal-uitje.nl wellicht wat voor jou. Denk bijvoorbeeld eens aan bubble voetbal, wat gegarandeerd veel plezier oplevert. Maar ook heb je bij Bubblevoetbal-uitje.nl keuze uit andere activiteiten. Denk maar eens aan voetbal darten, biljart voetbal, reuzen hockey, oud Hollandse spellen xl en big shoes voetbal. Welke activiteit kies jij? Wil je een combinatie van verschillende activiteiten? Ook dat is mogelijk bij deze specialist. Kies uit wat jij leuk vindt en beleef een onvergetelijke dag waar jij en jouw vrienden, collega’s of familieleden met veel plezier op terug zullen kijken.