Dutch Labs
Image default
Eten en drinken

Catering Almelo voor een goed verzorgde catering

Met Catering Almelo hoeft u zich geen zorgen te maken over het eten voor uw evenement. Wanneer u een evenement of presentatie organiseert met een grote groep gasten kan het verzorgen van het eten lastig worden. Goed eten is uiteraard van belang bij het slagen van het feest en het tevreden houden van uw gasten. Voor een onvergetelijke ervaring bij uw gasten is Catering Almelo de beste catering om voor uw gezelschap te koken. Ervaar het nu zelf en boek ons op onze site! U en uw gasten zullen de tijd van hun leven beleven.

 

Catering Almelo biedt een uitgebreid aanbod

 

Bij ons hoef je niet bang te zijn dat de typische gerechten voorgeschoteld worden. De chefs van Catering Almelo biedt een uitgebreid aanbod aan met uiteenlopende mogelijkheden. We horen graag naar uw wensen en passen daar de catering ook op aan. De buffetten komen uit verschillende keukens waaronder de Oosterse, Italiaanse en zelfs onze eigen keuken: de Oer Hollandse keuken met een stampotten buffet. U heeft zelf in de hand wat u wil hebben en wij passen dit graag voor u aan op het aantal gasten. Buffetten vanaf 15 personen kunnen ook op eigen locatie gegeven worden mits dit in Almere of omstreken is.

 

Naast de buffetten is het mogelijk om á la carte diner voor uw gasten te kiezen of het daadwerkelijke live cooking om het eten bij u aan tafel te maken. Onze chefs laten graag hun kunsten aan u zien. Voor wanneer u meer contact wil over de mogelijkheden van Catering Almelo, kunt u op het contactformulier op onze site invullen of met prangende vragen indien ook bellen. Wij staan u graag ter woord over de mogelijkheden en onze arrangementen.Gerelateerde artikelen

Welke Spaanse wijn is jouw favoriet?

Meten is weten met een oven thermometer

Bierproeverijen, hoe is het allemaal ontstaan