Breaking News

Dutchlabs

Chia zaden voor een gezonde weerstand

Chia zaad verhoogt uw weerstand en helpt bij afvallen

Chia zaad is een gezonde bron van energie en helpt enorm bij het afvallen. Chia zaden komen van de Salvia Hispanica plant en bevatten een hoog gehalte omega-3 vetzuren, foliumzuur, ijzer, calcium, antioxidanten en aminozuren. Chia zaden bevatten geen allergenen waardoor vrijwel iedereen de zaden kan gebruiken. Chia zaad is daadwerkelijk een waardevolle aanvulling voor de gezondheid van je lichaam en geest. Daarnaast helpen chia zaden bij het afvallen.

Oorsprong van chia zaad

Chia zaad komt uit Zuid Mexico en kom van de Salvia Hispanica plant. Men gebruikt al ruim 3000 jaar voor C. het Chia zaad en de zaden werden toen al als voedsel geteeld. Vroeger waren chia zaden waardevoller dan goud aangezien je prestaties enorm omhoog gaan bij het gebruik van chia zaden.

Waarom zijn chiazaden gezond?

Chiazaad heeft 1/5 meer proteïne dan granen en levert daardoor een goede energiebron om beter te presteren zowel in de sportwereld als in het dagelijks leven. De chia zaden zijn daarnaast zeer goed voor de bloed,- en hartvaten en houden de huid jong en energiek. Chiazaden bevatten ook veel calcium, ijzer en foliumzuur.

Waar kan ik chia zaden kopen?

SuperfoodMe.nl verkoopt chia zaad van uitstekende kwaliteit. De chiazaden die SuperfoodMe verkoopt zijn 100% biologisch en van de best mogelijke kwaliteit. Er is namelijk verschil in de kwaliteit van chiazaden. De chiazaden die wij verkopen bevatten veel witte zaden en die bevatten meer voedingsstoffen dan de zwarte chiazaden.

Wilt u meer weten of chia zaden? Of chiazaden online kopen? Ga dan naar SuperfoodMe.nl.

http://www.superfoodme.nl/chiazaad/