Dankzij een professionele tapijtreiniger is uw meubelstuk snel weer proper

Soms is een grondige reinigingsbeurt aan uw tapijt onvermijdelijk. Modder, wijn of vet: in veel gevallen is het lastig om hardnekkige vlekken uit uw geliefde tapijt te halen. Een professionele tapijtreiniger die ook uw zetel weer keurig proper maakt? Geen probleem! Een zetelreiniging kan een nare klus zijn, als u niet precies weet hoe u die vervelende vlekken aanpakt. Vooral als het hardnekkige vlekken zijn, die tot diep in de vezels zitten. ATAR Tapijt- & Zetelreiniging maakt uw zetel of stoel proper, zodat u weer volop kan genieten van uw zetel in de living. De vieze meubelstukken komen de professionals kosteloos bij u thuis ophalen en worden binnen twee dagen weer bij u voor de deur afgeleverd. Zeg vuil vaarwel en kies voor de stralende service van ATAR Tapijt- & Zetelreiniging.

Kies voor een professionele tapijtreiniger voor de hardnekkigste vlekken

Zorg ervoor dat uw tapijt weer straalt net zoals vroeger. Dat wilt u toch ook? Kom langs bij professionele tapijtreiniger ATAR Tapijt- & Zetelreiniging en laat de hardnekkigste vlekken uit uw geliefde tapijt. De meeste vieze vlekken of penetrante geuren haalt het reinigingsbedrijf met het grootste gemak uit uw tapijt. Blijf u niet langer schamen wanneer er visite over de vloer komt en laat de vlekken zo snel mogelijk uit uw tapijt halen. Want wat het materiaal ook is, de professionele kuisers van ATAR Tapijt- & Zetelreiniging zorgen in alle omstandigheden voor een proper tapijt. Indien gewenst kunt u naast het standaard reinigingsproces kiezen voor een extra anti-vlekcoating, waardoor vuil en vlekken nog minder goed doordringen tot de vezels van het tapijt.

Snelle en professionele tapijtreiniger voor losse tapijten

Binnen een handomdraai een proper tapijt. Daar zorgt de specialist voor als u de professionals inschakelt. Of er nu wijnvlekken in een handgeknoopt tapijt zitten of er kauwgom zit in een tapijt van wol: de professionals van ATAR Tapijt- & Zetelreiniging maken uw meubelstuk met de grootste precisie weer proper. Na het wassen, desinfecteren en impregneren blinkt uw tapijt weer als vanouds. Het vuil is tot in de laatste vezel verdwenen. Om het vuil in de toekomst slimmer af te zijn, kunt u voor een extra anti-vlekcoating kiezen. Op die manier biedt u een extra bescherming aan uw tapijt en maken vuil en vlekken geen schijn van kans. De reinigingsdeskundigen komen met de gratis transportservice uw tapijt makkelijk en snel bij u ophalen, en brengen het meubelstuk binnen twee dagen weer terug.