De hovenier in Breda met meer dan 25 jaar ervaring realiseert het perfecte tuinontwerp

Habro Tuinen heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Dit is terug te zien in hun diensten. De kracht van deze specialist is de creatie van rust, ruimte en sfeer door eenvoud. Het ontwerp wordt voor u aangelegd én met een jaarcontract ligt uw tuin er ook nog eens het hele jaar door mooi bij. Tijdens het ontwerp worden duurzame materialen meengenomen en zorgt het hoveniersbedrijf uit Breda voor rustige beplanting. Wilt u graag meer weten over de diensten die u aan worden geboden? Neem telefonisch contact op en laat u informeren naar de mogelijkheden voor uw tuin door de hovenier in Breda.

Uw tuin ligt er het hele jaar door netjes bij door de hovenier uit Breda

Uw tuin heeft onderhoud nodig, maar u bent zelf erg druk met uw werk, de kinderen en sport. Het is fijn als u dit kunt laten doen. Dan verzorgd de hovenier uit Breda graag het tuinonderhoud in de vorm van maatwerk. Er kan bijvoorbeeld volledig onderhoud worden uitgevoerd op basis van een jaarcontract. Maar ook losse snoeibeurten, het winterklaar maken van uw tuin, maaiwerkzaamheden en het onkruidvrij houden van sierbestrating vallen onder de werkzaamheden. Hierdoor bent u gegarandeerd van een stijlvolle tuin waarin u het hele jaar door onbezorgd in kunt genieten. Voor welke werkzaamheden schakelt u het hoveniersbedrijf in Breda in?

Laat uw tuinontwerp realiseren door een hoveniersbedrijf in Breda

U vindt dat uw huidige tuin aan vernieuwing toe is. Of u heeft onlangs een nieuwe woning gekocht, maar er moet nog veel aan de tuin gebeuren. In beide gevallen is het verstandig om een tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud te laten uitvoeren door de hovenier van Habro Tuinen in Breda. Een bijzonder tuinontwerp op maat is immers specialistenwerk. Heeft u een voorkeur voor een strakke of speelse indeling? Veel of weinig groen? En bestrating in een kleurrijk of neutraal kleurenpallet? Het team van het hoveniersbedrijf in Breda brengt uw wensen in kaart, om zodoende een ontwerp te realiseren die perfect aansluit op uw persoonlijke leefomgeving.