De Meindl slepen prijs na prijs binnen en dat is niet zonder reden

Veel hikers, professionele en amateur lopers zweren bij Meindl schoenen. Dat doen ze omdat die schoenen van bewezen hoge kwaliteit zijn. Daarnaast is het merk Meindl diverse keren bekroond door outdoor magazines. Mede hierdoor zijn meerdere modellen, zoals de MFS Vakuum, Aruba GTX en Light Hiker uitgegroeid tot ware klassiekers. Waar je deze prijswinnende klassiekers koopt? Bij de specialist, zoals In der Maur Beterlopenwinkel. Hier worden de Meindl schoenen ambachtelijk bij je opgemeten, zodat je verzekerd bent van een perfecte en fijne pasvorm. Met de schoenen van Meindl haal je altijd een stukje klasse in huis.

De diverse voordelen van Meindl schoenen

Ben jij al in het bezit van Meindl schoenen of ben je van plan deze voor het eerst aan te schaffen? Het Duitse merk is zeer fameus onder hikers en wandelaar wegens alle goede redenen. Kies je voor Meindl, dan kies je voor Duitse degelijkheid. De hoge kwaliteit van de schoenen zorgt ervoor dat je er jarenlang plezier aan beleeft. Het vakmanschap dat in iedere schoen wordt gestopt, is duidelijk merkbaar. Heb je een weinig voorkomende maat? Geen probleem, Meindl verkoopt schoenen in meerdere wijdtematen en ook in lengtemaat 3 tot en met 14. Nog niet overtuigd? Duurzaamheid en oog op het milieu staan bij Meindl hoog in het vaandel. Schaf je de schoenen aan, dan ben je bewust bezig. Waar je ze koopt? Bij een specialist, zoals In der Maur Beterlopenwinkel! Deze winkel is Premium Meindl dealer.

Weinig tijd? Bestel nieuwe Meindl schoenen in de webshop van de specialist

Stel, je hebt nieuwe wandelschoenen nodig, maar geen tijd om winkel na winkel af te struinen voor het juiste model. Toch wil je voor de volgende vakantie of outdoordag een nieuw paar kopen. Geen zorgen, bij In der Maur Beterlopenwinkel bestel je eenvoudig en snel Meindl schoenen in de webshop. Binnen 2 tot 4 werkdagen heb je de schoenen al binnen. Probeer de schoenen goed uit in huis, loop er bijvoorbeeld een paar keer goed de trap mee op en af. Door de specifieke bewegingen van je voeten weet je zeker of de pasvorm aansluit. Meindl schoenen hoeven niet ingelopen te worden, dus je bent meteen klaar om op pad te gaan!