Dutch Labs
Image default
Eten en drinken

Dé poelier waar je online kan bestellen

Ben je op zoek naar een poelier waar je online kan bestellen? Dan is De Marktpoelier uit Hedel een goede keuze voor jou. Als poelier hebben ze een enorm ruim assortiment aan vlees dat je online kunt bestellen. Heb je een bestelling geplaatst? Dan leveren jouw vlees de eerstvolgende donderdag. Wil je liever je vlees in het echt keuren voor je iets koopt? Ook dan kan je bij hen terecht. Ze staan doorheen de week op allerlei marktjes in de buurt van Den Bosch. Zo kan je hen op dinsdag voormiddag in Zaltbommel en Culemborg vinden en woensdag in Den Bosch centrum op de Pensmarkt. Ontdek hun aanbod aan vlees.

Kies uit hun ruim assortiment

Bij deze poelier kan je in de eerste plaats allerlei soorten gevogelte online of ter plaatste bestellen. Ze hebben verschillende kipproducten zoals braadsticks, gekruide drumsticks, cordon bleu van kip en kipgehakt, maar ook andere soorten gevogelte. Organiseer je een familiefeest? Dan je kan bij hen een lekker stuk eend, fazant of duif kopen. Hun aanbod bevat naast gevogelte ook tal van andere vleesproducten. Zoek je een lekker stukje wild? Dan zijn hun hazenbouten en hertenrugfilet echte aanraders! Het wild dat je bij deze poelier online kunt bestellen komt van de natuur uit de buurt. Hun jager Jack zorgt steeds voor heerlijke stukken vlees. Kortom, wat voor vlees je ook zoekt, bij De Marktpoelier uit Hedel vind je gegarandeerd iets dat je zal smaken. Hun vlees komt bovendien allemaal van dieren die goed verzorgd werden waardoor het van uitzonderlijk goede kwaliteit is.

Houd je aan de koelbaarheidsdatum

Heb je vlees bij deze poelier besteld? Dan houd je best rekening met de houdbaarheidsdatum om optimaal van je vlees te kunnen genieten. Je kan het ofwel twee a drie dagen in de koelkast ofwel drie maanden in de diepvriezer. Laat je het langer dan drie maanden in de vriezer zal het zijn karakteristieke smaak langzaam verliezen.

https://demarktpoelier.nl/

Gerelateerde artikelen

Thuis Mediterrane levensmiddelen bestellen?

Wat is een cateraar?

Dit staat je te wachten wanneer je komt eten bij het restaurant in Oss