De specialist plaatst uw groutanker met een volledig uitgeruste boormachine

Het plaatsen van een groutanker is essentieel wanneer u een kanaal wilt verleggen of een dam wilt versterken. Besteed deze taak daarom uitsluitend uit aan een deskundige specialist die gebruikmaakt van goed materieel. De verankering van de damwand of kade laat u daarom uitvoeren door De Vries Titan. Dit bedrijf is volledig self-supporting, wat inhoudt dat ze alle techniek zelf in huis hebben. Het voordeel is dat zes ankerboormachines te allen tijde inzetbaar zijn. Daarnaast hebben vier van de zes machines de capaciteit om als dubbel spoelboormotor te functioneren, waarmee een verbuisd geboord wordt. Op die manier is uw groutanker gegarandeerd goed geplaatst.

Alles van begin tot eind geregeld: van groutanker tot damverankering

Wilt u een wand of dam verankeren? Dit is een groot project. Het is verstandig om gebruik te maken van een groutinjectieanker. Vaak gaat dit project gepaard met veel deadlines en stress voor de aannemer. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen doet u er goed aan om een specialist in te schakelen. Verankering met behulp van een groutanker laat u doen door De Vries Titan. Naast het plaatsen met behulp van een ankerboormachine, beschikt dit bedrijf beschikt over een eigen ontwerpafdeling die naast het ontwerp ook de berekeningen voor het project uitvoert. U vertrouwt op een expert die u van het voorstadium tot aan de uitvoering assisteert.

Van damversterking tot verlegging van een kanaal, het gebruik van een groutanker is een pré

Heeft u de opdracht om een kanaal aan te leggen? Om ervoor te zorgen dat al het water op de juiste plek blijft? Om hiervoor te zorgen is het verstandig als u gebruikmaakt van een damconstructie of damwand. Het is uiteraard zaak dat deze goed blijven staan. Daarom schakelt u een specialist in die met een groutanker alles stevig vastlegt. Deze specialist in verankering van wanden of grond is De Vries Titan. Met meer dan 15 jaar ervaring realiseren ze projecten in binnen- en buitenland. Tot de opdrachtgevers behoren onder andere bouwkundige en civieltechnische aannemers. Bent u dus op zoek naar een specialist in damverankering of funderingsherstel? De Vries Titan is het bedrijf voor u.