De specialist vervoert uw PETfles op verantwoorde wijze

Veel bedrijven die gebruik maken van de PETfles kiezen ervoor om zich zo veel mogelijk in te zetten voor het milieu. Het zou dan ook een schande zijn als de verpakkingen te veel zouden opstapelen. PET Power zorgt ervoor dat de voorraad beperkt blijft op het gebied van de PETfles. Een Pet fles kan immers door diverse soorten factoren vervormen. Daardoor zorgen ze ervoor dat door een strikte logistieke planning uw producten op een juiste manier wordt geleverd. Daarnaast kunt u bij PET Power uw bestelling altijd traceren, zodoende weet u altijd waar uw bestelling voor bijvoorbeeld uw PETFles zich bevindt. Dit kunt u doen door het unieke palletnummer te traceren.

Een PETfles voor verschillende soorten markten

Let u eens goed op de volgende keer dat u een supermarkt bezoekt: overal om u heen ziet u de PET fles. Dat komt omdat meer dan duizend verschillende bedrijven gebruik maken van dit type fles. Zo maken organisaties in sectoren zoals, personal care, food, healthcare en huishoudelijke producten, gebruik van een PETfles. Een zeer hoog aangeschreven bedrijf van dit specifieke product is PET Power. Zij kunnen u voorzien van een grote diversiteit op het gebied van verpakkingen. De verpakkingen gemaakt van PET zijn dan ook veilig, betrouwbaar en stevig. Daarom is het bij uitstek goed verpakkingsmateriaal voor verschillende markten. Het feit dat u bij PET Power deze producten ook helemaal naar uw eigen wensen en behoeftes kan laten produceren is voor veel bedrijven het laatste duwtje wat ze nodig hebben om overstag te gaan.

Stel uw eigen Pet fles samen met slechts een paar muisklikken

Heeft u al een vast bedrijf dat u inschakelt voor het produceren van uw PET flessen? Nee? Dan ligt er nog een zee van mogelijkheden voor u open. Bekijkt u op uw gemak eens welk bedrijf het meest geschikt is voor u. Wat dacht u bijvoorbeeld van de producent PET Power? Zo kunt u uw eigen PETfles samenstellen via een gemakkelijk programma op de website van deze aanbieder. Dit programma heeft dan ook de configurator en hier kunt u zelf gemakkelijk uw eigen Pet fles samenstellen, ook met de bijbehorende dop. U heeft binnen dit programma de keuze uit meer dan 1.000 verschillende verpakkingsonderdelen. Ongeveer 700 van deze producten bestaan uit Pet flessen en rond de 300 producten zijn diverse bijpassende sluitingen. Tevens bevat dit programma de meest recente innovaties en diverse nieuwe modellen. Zodoende kunt u altijd een PETfles samenstellen naar uw wensen en behoeftes.