Dutch Labs
Image default
Dienstverlening

De tandarts uit Den Haag voert verschillende behandelingen uit

Bij de tandarts in Den Haag kunt u voor verschillende behandelingen terecht. Wanneer u last heeft van een of enkele verkleurde tanden door bijvoorbeeld roken of het drinken van rode wijn, kunt u bij deze gespecialiseerde tandarts in Den Haag kiezen voor een facing behandeling. Hierbij wordt het aanzicht van de tand verbeterd door middel van een kunstmatig stukje tand, waarmee uw huidige tand wordt gevuld of beplakt. Er zijn twee verschillende soorten facings. Het kan zijn dat uw tand wordt opgevuld met een tandkleurig vulmateriaal van composiet, of wordt beplakt met een schildje dat op de tand wordt geplakt. Zo passen de kleur, grootte en vorm van al uw tanden bij elkaar. 

De tandarts in Den Haag voert een goede wortelkanaalbehandeling uit

Een wortelkanaalbehandeling, een vervelende ingreep. Gelukkig voert de tandarts in Den Haag deze op een goede manier uit. Maar wat is dat nu eigenlijk, een wortelkanaalbehandeling? Onder iedere tand bevindt zich een tandwortel. Hierin liggen de wortelkanalen. Deze kanalen zijn gevuld met bindweefsel, zenuwvezels en bloedvaten. Soms raakt dit pulpa, zoals de vulling van een wortelkanaal heet, ontstoken. Soms breidt zo’n ontsteking zich uit naar het tandbeen. Om dit te voorkomen voert de tandarts een wortelkanaalbehandeling uit. Hierbij maakt hij de bovenkant van de tand open om het dode weefsel te verwijderen en de tand te desinfecteren. Na de behandeling wordt de tand gevuld. Deze behandeling is niet heel prettig, maar uw tandarts van Dental Diamond neemt de tijd en zal u goed begeleiden tijdens de behandeling.

Laat uw implantaten plaatsen bij dé tandarts in Den Haag

Moet u een implantaat laten plaatsen? Wees gerust want de tandarts maakt enkel gebruik van de best geteste producten. Wanneer u een tandwortel mist door bijvoorbeeld een ontsteking, is dit een goede oplossing om weer een volledig gebit te krijgen. Zo’n volledig gebit kan helemaal worden vastgezet, of u krijgt een uitneembare prothese, ook wel bekend als het klikgebit. Om implantaten te laten plaatsen bij Dental Diamond, de tandarts in Den Haag moet u beschikken over voldoende gezond kaakbot en gezond tandvlees. Wanneer uw implantaten en de kunsttanden geplaatst zijn, is het belangrijk dat u deze goed onderhoudt. Het plaatsen van een implantaat is een flinke ingreep, maar kan gelukkig met een goede verdoving worden uitgevoerd.