Dutch Labs
Image default
Aanbiedingen

Deze zomer nog een trampoline kopen

Deze zomer nog een trampoline kopen

Een Trampoline kopen is nog een stuk lastiger als dat de meeste mensen denken. Heb je een kleine tuin dan is het handig om een inklapbare trampoline te nemen. Deze kun je er neerzetten als je hem gebruikt en weghalen wanneer je hem niet gebruikt. Ga je voor een grote trampoline dan is het ook aan te raden om daar een veiligheidsnet bij te nemen. Dit zorgt ervoor dat je daar niet buiten kunt komen. Ook moet je goed op de rand letten en de vulling daarvan. 

Het beste is als je voor een waterdicht materiaal kiest. Een trampoline blijft vaak het hele jaar buiten staan en je wil ook dat deze bestand is tegen regen en andere weersinvloeden. Daarnaast is het ook goed om na te denken over de veren. Het belangrijkste is dat je conische veren neemt. Deze verdelen namelijk de springkracht het beste en daardoor spring je een stuk rechter. Ook is dit ideaal voor het maken van trucjes.

Waar moet je echt op letten?

Een trampoline met het label best getest is positief ervaren door bijvoorbeeld een redactie of mensen. Je weet dus zeker dat je waar krijgt voor je geld als je hier op let. Daarnaast is het ook verstandig om te kijken naar de stiknaden. Deze laten namelijk zien hoe veilig een trampoline is. Een andere belangrijk punt is het draaggewicht. Je moet namelijk ook denken aan met hoeveel mensen je tegelijkertijd wil gaan springen. Zeker voor de veiligheid, want je wilt niet door het doek heen, maar zeker niet langs de trampoline belanden.

Ook heb je nog de keuze in grote. Dit is een beetje afhankelijk van hoe groot de tuin is. Daarnaast wil je ook niet heel de tuin bezet hebben. Het is dus een persoonlijke keuze. Je hebt dan ook nog de keus uit rond of rechthoekig. Kortom de keuze is reuze. Vraag altijd om een advies zodat je ook zeker weet dat je een goede trampoline hebt. Ook is het slim om op keurmerken te letten.