Dutch Labs
Image default
Electronica en Computers

Drone kopen

Help ik wil een drone kopen, wat nu?

Het kopen van drone begint bij de vraag ‘’Wat wil je met de drone gaan doen?’’. Stel jezelf deze vraag. Het antwoord van deze vraag zegt veel over de keuze die je moet gaan maken wat betreft drones.

Wil je de drone met camera gebruiken voor recreatief gebruik? Dan is het aan te raden om een wat goedkopere drone te nemen. Bijvoorbeeld een Hubsan X4. Deze drone is redelijk goedkoop en goed te besturen voor beginners.

Wil je de drone gebruiken voor commercieel gebruik? Dan is de DJI Phantom 2 een aanrader. Deze drone is van zichzelf al heel compleet. Deze drone kost tussen de 500 en 1000 euro, afhankelijk van welke versie. Deze drones zijn standaard uitgerust met de beste technologische snufjes. Ook is er een standaard camera beschikbaar die wordt meegeleverd bij de DJI Phantom drone.

Het grote pluspunt van de DJI Phantom is dat er gemakkelijk een GoPro camera onder deze drone gemonteerd kan worden. Een GoPro camera maakt het mogelijk om HD video beelden te maken. Ook maakt de GoPro ultrascherpe foto’s. De combinatie tussen de Phantom drone en de GoPro is perfect te noemen.

Wil je meer weten over drones, het kopen van een drone en camera drones? Klik dan op één van de bovenstaande links.

http://www.droneselect.nl/