Breaking News

Dutchlabs

Droplet generator: parallel druppelen

Parallel druppel generatoren zijn Microfluïdische apparaten. Deze apparaten zijn kwalitatief een veel beter alternatief voor conventionele macroschaal ladingsgewijze processen voor de productie van sterk monodisperse emulsiesDoor middel van parallellisatie maakt men microgestructureerde druppeltjes met een zeer hoge verwerkingscapaciteit. De droplet generator productie van monodisperse emulsies is geschikt voor toepassingen in de farmaceutische , cosmetische en voedingsindustrie en niet zoals mensen plegen te denken, enkel in de medische branche. Het onderzoek dat dagelijks wordt gedaan naar de mogelijkheden van de droplet generator maakt dat er ook steeds meer branches bijkomen waar de droplet generator kan worden toegepast.  

Droplet generator van Microbit 

Micronit biedt een reeks parallelle druppeltjes generatoren zoals de droplet generator met hydrofiele (native glas) of hydrofobe (gecoat ) kanalen voor zowel olie-in-water en wate-in-olie-systemen. De behoeften van onze klanten om te voldoen aan hun high throughput emulgerende toepassingen neemt jaarlijks toe en daarom zetten steeds nieuwe ontwikkelingen zich voort. Onze parallel druppeltjes generatoren kunnen worden ontworpen in verschillende geometrieën die aan de eisen van onze klanten voldoen en dat is een ontwikkeling waar we trots op zijn op het gebied van de droplet generator 

Nauwkeurigheid 

De hoge nauwkeurigheid van glas processing technologieën van Micronit wordt gecombineerd met een breed scala aan instrumenten voor hoge precisie oppervlakten. Analyse zorgt voor een hoge kwaliteit producten met een zeer lage intrachannel omvang. De frequentie van de variaties in de productie zijn regelmatig. Micronit werd opgericht in 1999  en is met haar eerste focus op miniaturisatie van componenten met behulp van micro –technologie de nummer een. Na een paar jaar voegde Micronit microfluidics sciences toe aan de gebruikte technieken. Door de jaren heen is Micronit getransformeerd van een leverancier van onderdelen in een grote roductontwikkelaar. In 1999 maakte Micronit een periode van hoge groei door.

http://www.micronit.com/products/droplet-generators/