Dutch Labs
Image default
Attracties

E-lekker

Er zijn in Nederland erg veel mensen die roken, dat merk je ook wel aan alle peuken die er op de grond liggen overal. Niet alleen in Nederland, maar eigenlijk over de hele wereld zijn er erg veel rokers. Sommige willen stoppen maar hebben er moeite mee en andere willen helemaal niet stoppen.

Roken is toch erg slecht voor je gezondheid. Dit komt door de giftige rookwolken die het roken verzameld, je ziet ze wel als je naast een roker staat of zelf rookt. Daarom wordt er ook gezegd dat mensen die bij je zijn ‘’mee roken’’, omdat zij deze giftige rookwolk ook inademen.

Sommige mensen willen wel graag hun nicotine binnen blijven krijgen, maar willen geen giftige rookwolk om hun heen hebben. Hier is een oplossing voor gevonden en deze oplossing heet een E-sigaret. Dit is een elektrische sigaret die met behulp van een batterij en een atomizer nicotine verdampt. Doordat nicotine wordt verdampt komt er geen giftige rookwolk. Dit is dus een veiliger manier om nicotine te consumeren, zonder vieze rookwolken om je heen te hebben en andere mensen ermee lastig te vallen.

Het kopen van een E-sigaret kan je heel makkelijk online doen, er zijn veel websites hiervoor. Zodra je het hebt besteld zal je het snel binnen hebben en kan je beginnen met het elektrisch roken.

http://dansmoke.nl/