E-sigaret

Hippe e-sigaret

Roken is uit de mode. Je kunt daar echt niet meer mee aankomen. Tieners vinden het wellicht hip maar vroeg of laat komen ze zichzelf tegen en merken ze dat er helemaal niets leuk aan is. Het kost geld, het stinkt en het werkt verslavend. Daarnaast zijn de effecten op de lange termijn niet te overzien. Maar ga er maar vanuit dat het de gezondheid meer slecht dan goed doet. De levensverwachting neemt per sigaret zienderogen af en waarom doen mensen zichzelf dit aan? Het was vroeger een hip beeld om te roken, zo waren er zelfs tijden dat de pijp in was. En wat te denken van een dikke vette sigaar? Niets mis mee want men rookt het niet over de longen. Dat was althans de gedachte. Wat men vergeet is dat er in de mond, zeker in de tong, allerlei poriën zijn, die toch alle slechte en verslavende stoffen binnen krijgen. Rook jij en heb je hier genoeg van? Probeer dan eens de e-sigaret van Premium Smoking. Niet alleen is de e-sigaret een totale revolutie op het gebied van roken, het is ook nog eens een stuk gezonder dan het “echte” werk. Sterker nog, mensen die de e-sigaret gebruiken voor hun verslaving, moeten waarschijnlijk toegeven dat het niet van het echte werk is te onderscheiden. Uiteraard raden wij aan om te proberen te minderen als je eenmaal bent overgestapt op de e-sigaret. En dan hebben we het niet zo zeer over het gebruik maar meer over de smaken die je gebruikt om de e-sigaret mee te roken. Die kunnen namelijk enorm van elkaar verschillen dus het is zeker de moeite waard om daarmee te experimenteren. Maar het belangrijkste punt is dat er ook vullingen zijn waar geen nicotine in zit. Of slechts de helft. Je begrijpt het al, de e-sigaret helpt je langzamerhand stoppen met roken. En dat ook nog eens op een gezonde manier! Het is daarnaast altijd aan te raden om te gaan sporten en om gezond te blijven eten. Dan is de verslaving binnen maanden compleet verdwenen en kunnen je longen het weer wat rustiger aan gaan doen.

Gebruik de e-sigaret

De e-sigaret is wellicht een van de betere uitvindingen van de eenentwintigste eeuw. Men ziet het langzamerhand in het straatbeeld verschijnen en dat is een goed teken want hierdoor worden hopelijk andere mensen ook gestimuleerd om de e-sigaret een kans te geven. Wat zijn zoal de voordelen van de e-sigaret ten opzichte van een gewone sigaret? Hieronder hebben we er een aantal op een rijtje gezet.

  • Het is vele malen goedkoper dan de echte sigaret of tabak. Door de accijns liggen de prijzen sowieso al enorm hoog terwijl de e-sigaret een koopje is. Kijk maar eens op premiumsmoking.nl. Daar vind je alle onderdelen die nodig zijn om een e-sigaret te maken. Vaak leveren ze er vele na vullingen gratis bij en zijn de bezorgkosten gratis. De accu gaat behoorlijk lang mee totdat je hem moet opladen. Een avondje uit is dan ook geen enkel probleem met dit machientje.
  • Het scheelt enorm dat je in de herfst of winter niet meer buiten hoeft te staan in de kou als je bij een openbare gelegenheid bent en niet binnen mag roken. In Nederland geldt dit rookverbod al een aantal jaar en dat heeft de lucht letterlijk doen opklaren. Een e-sigaret mag men binnen wel degelijk nuttigen dus je kunt begrijpen dat dit behoorlijk mee speelt voor mensen bij de aankoop van een dergelijke elektrische sigaret.
  • Mensen hoeven niet meer passief mee te roken en dat is een groot goed. Mensen die niet roken willen geen onnodige risico’s lopen als ze toch worden blootgesteld aan sigaretten. Dat is verleden tijd met de e-sigaret.
  • Zoals we al eerder aangeven zijn er diverse smaken. Zo is er voor ieder wat wils. Houd je graag van de nicotinesmaak, dan kies je daarvoor. Wil je liever eens kokos roken? Dan is daar nu de kans voor.

Probeer het eens uit

Je hoeft niet per definitie helemaal fan te worden van de e-sigaret zoals wij dat zijn, maar het zou toch zonde zijn als je de e-sigaret links laat liggen. Je hoeft er niet eens de deur voor uit om er eentje in huis te halen. Als je naar bovengenoemde site gaat dan zie je een breed scala aan elektronische sigaretten. Je kunt direct gaan bestellen en reken mar dat deze site haar producten binnen enkele dagen bij je thuis kan laten bezorgen. Ook voor navullingen, reserve-adaptors of als je het cadeau wilt geven, dan zal je het hier kunnen vinden. De prijzen staan er bij vermeld en het zal je opvallen dat die prijzen erg meevallen. Er staan dan ook vaak bepaalde producten in de aanbieding vermeld op de site. Het is dan ook verstandig om de site in de gaten te houden zodat je altijd zo snel mogelijk het laatste nieuws te horen krijgt. Zo kan je jezelf lid maken van de nieuwsbrief of je kunt hen gaan volgen via de sociale media zoals twitter en facebook. Mocht je toch met vragen zitten, dan kan je hen mailen en bellen. Hun klantenservice is alle dagen bereikbaar dus blijf niet zitten en onderneem actie. Een e-sigaret kan je leven redden dus probeer er eens een en merk dat de consumptie van teer, nicotine en koolstofmonoxide enkel een kwade zaak is voor je gestel. Niet alleen je lijf geneest met een e-sigaret, ook je humeur zal doen verbeteren!

http://www.premiumsmoking.nl