Breaking News

Dutchlabs

Een auto kopen in Rotterdam? Dan moet u zeker bij dit autobedrijf zijn

Op het moment dat u een auto wilt kopen in Rotterdam, merkt u dat u tal van occasions tegenkomt. Maar welk bedrijf is nu betrouwbaar, kwalitatief en heeft de beste prijzen? Als u een tweedehandsauto wilt kopen, gaat u naar Autobedrijf Liekendiek in Rotterdam. Alle auto’s worden vermeld met een showroomprijs. In deze prijs zit een standaard garantiepakket inbegrepen, met daarin aanvullende garantie van 3 maanden, een APK van minimaal 6 maanden en diverse andere aantrekkelijke voordelen. Bent u niet in de gelegenheid om zelf de laatste zaken voor uw auto te regelen als u deze wilt kopen in Rotterdam? Dan kiest u bij de specialist voor een afleverpakket. Hierbij worden de APK, te naamstelling en afleverbeurt voor u verzorgd. U haalt de autosleutels op en rijdt direct weg!

Auto kopen bij een garage in Rotterdam? Maak gebruik van de fantastische service

Een auto kopen in Rotterdam? Dan moet u zeker bij Autobedrijf Liekendiek zijn! U komt naar deze garage in Rotterdam om een van de occasions te kopen, uw auto te laten taxeren of om kleine reparaties uit te laten voeren. Deze specialist is werkelijk van alle markten thuis. Laat een APK uitvoeren door de gediplomeerde APK-keurmeester, kies een van de garantiepakketten of ga voor een onderhoudsbeurt en maak gebruik van een vervangende auto. Ook voor het monteren van trekhaken, het repareren van schade en het uitvoeren van diverse keuringen laat u aan deze specialist over. Kortom, u bent bij Autobedrijf Liekendiek in Rotterdam verzekerd van optimale service en diverse faciliteiten als u een auto wilt kopen.

Ontvang scherpe inruilkortingen bij diverse occasions bij de specialist in Rotterdam

Heeft u al een auto, maar bent u op zoek naar een nieuwe? Dan kunt u uw voertuig voor een aantrekkelijke en scherpe prijs inruilen tegen een van de occasions die u kunt kopen bij Autobedrijf Liekendiek in Rotterdam. Uw auto wordt gronding geïnspecteerd en u ontvangt direct de prijs die moet worden bijbetaald voor de nieuwe auto. Bij deze specialist weet u zeker dat er geen verkapte marge wordt gehanteerd. U bent hier altijd welkom voor een betrouwbare taxatie van uw auto en bekijkt direct alle occasions die u bij deze specialist in Rotterdam kunt kopen. Direct een schatting krijgen van de prijs van uw auto? Via de website berekent u zelf eenvoudig en snel de inruilwaarde van uw auto om daarna een van de occasions te kopen bij de garage in Rotterdam.