Dutch Labs
Image default
Financieel

Een duidelijk overzicht van verkrijgbare speciale 2 euromunten

Vroeger had ieder land in Europa haar eigen valuta. In Nederland betaalden we met de gulden en in België met een Belgische frank. Iedere valuta bezat speciale munten, bijvoorbeeld voor speciale gelegenheden of herdenkingsmunten. Inmiddels gebruiken we binnen de Economische Monetaire Unie al 8 jaar de euro als gangbare valuta. Ook bij deze valuta is er binnen de aangesloten landen mogelijkheid om speciale euromunten te laten slaan, zoals een herdenkingsmunt van 2 euro. Als u een verzamelaar bent, dan bent u altijd op zoek naar goede handelaren waar u deze speciale munten kunt vinden.

Maak gebruik van de speciale filtering om te vinden wat u zoekt

Coins4All heeft een uitgebreide collectie met speciale euromunten, maar ook andere bijzondere munten of BU- en UNC-sets. Wanneer het op speciale 2 euromunten aankomt, heeft u ruime keuze. Denk aan speciale thema’s, gekleurde munten of munten die verpakt zijn in een coincard. Gebruik de handige zoekfunctie om door de verschillende speciale euromunten te zoeken. Filter bijvoorbeeld op jaartal, land of budget. Een greep uit de verschillende speciale 2 euromunten:

  • De 2 euromunt met de Europese vlag
  • De munt ter ere van het 150-jarige bestaan van het Rode Kruis
  • De speciale 2 euromunt die België in 2014 heeft uitgegeven als herdenking aan de Eerste Wereldoorlog (toen 100 jaar geleden)

De perfecte webshop voor de gedreven verzamelaar

Bij Coins4All bent u aan het goede adres als u graag munten verzamelt. Vooral in de categorie speciale 2 euromunten zult u bij deze muntenwebshop uw hart ophalen. De betaalmethode is altijd in de veilige betaalomgeving van uw eigen bank. U heeft dus geen zorgen over de veiligheid hiervan. Bij bestellingen boven de € 75,- worden geen verzendkosten gerekend. Heeft u vragen over uw aankoop of wilt u wat meer informatie over de beschikbare collectie met speciale 2 euromunten? Neem dan telefonisch contact op met Coins4All om antwoord te krijgen op al uw vragen.

https://www.coins4all.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat is een binance bot?

Stappenplan voor hypotheek ZZP’er

De Prepaid creditcard is voor iedereen