Dutch Labs
Image default
Dienstverlening

Een indoor tennisbaan met veel ruimte voor gezelligheid

Speel een tenniswedstrijd op een professionele indoor tennisbaan en sluit af met een heerlijk hapje en drankje! Het ideale idee voor een bedrijfsuitje, familiefeest of als activiteit tijdens uw vakantie die u in de buurt viert. Bij Tennishal De Ronde Venen in Mijdrecht maakt iedereen gebruik van de professionele indoor tennisbaan en de horecagelegenheid die zich onder hetzelfde dak bevinden. Hier hoeft u bovendien geen lid te worden om te reserveren. Dit komt dus heel goed uit wanneer u een keer met iemand meegaat of een korte tijd in de buurt bent. Op de website controleert u eenvoudig de beschikbaarheid van de tennisbanen en reserveert u in een mum van tijd uw plek. Zo organiseert u snel en gemakkelijk een heerlijke ochtend, middag of avond sporten, met welk gezelschap dan ook.

Tennissen en een leuke tijd als ultieme combinatie

Tennissen in deze indoor tennisbaan gaat altijd gepaard met een gezellige tijd. Dit is belangrijk voor iedereen, want het motiveert om terug te komen en de sport vol te houden. Dit is dan ook veel effectiever dan een aantal dagen per week naar de fitness gaan, want veel mensen halen hier niet het plezier uit dat ze graag uit een sport willen halen. Wanneer u ervoor kiest om te gaan tennissen in deze indoor tennisbaan in Mijdrecht, beleeft u altijd een plezierige tijd met uw gezelschap. Bovendien kunt u hier meer dan alleen tennissen op een van de prachtige overdekte tapijtgravelbanen; u boekt er bijvoorbeeld ook een arrangement voor een bedrijfsuitje of familiefeest. Geniet hier dus ook van een heerlijke borrel of zelfs een warm en/of koud buffet met collega’s, vrienden en familie!

Reserveer direct uw tennisbaan

Tennishal De Ronde Venen is gevestigd in Mijdrecht, maar is ook zeker goed te bereiken vanuit regio’s als Amsterdam Zuidoost, Uithoorn, Amsterdam Zuid, Amstelveen, Utrecht en Hilversum. Reserveer nu uw plek in de indoor tennisbaan of doe mee aan verschillende evenementen en maak een groot succes van uw sportochtend -middag of -avond!

https://www.tennishalderondevenen.nl/

Gerelateerde artikelen

Alles wat u moet weten over het vervangen van de meterkast

Meer naamsbekendheid krijgen door social media marketing

Een vloerverwarming infrezen laat u over aan dit bedrijf