Een koffiemachine op het werk een slimme investering?

Een goede koffiemachine op het werk is van essentieel belang. Nergens ter wereld wordt er zoveel koffie gedronken als in Nederland: maar liefst 2,4 koppen koffie per dag, per hoofd van de bevolking. Welk koffiezetapparaat past nu het beste bij uw bedrijf en uw medewerkers? Goede resultaten beginnen bij een goede werkomgeving. En daar is een kopje koffie zeker een goed voorbeeld van. Een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Benieuwd naar welk apparaat bij uw werkomgeving past? Wij geven u tips.

Koffiemachine met verse bonen

Met een koffiemachine op het werk voor verse bonen geniet u elke dag van een heerlijke, verse espresso, cappuccino of latte macchiato. De koffiebonen worden in de koffiemachine eerst tot een gemalen koffie gemalen, waarna er, onder zeer hoge druk, warm water doorheen wordt geperst. Dit zorgt voor de karakteristieke smaak die koffie hoort te hebben. Daarom geven wij je een paar voorbeelden van fijne professionele koffiemachines voor op het werk. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Rex Royal of naar de Animo. Allemaal voorbeelden van goede apparaten voor op het werk. Deze machines zijn veelzijdig en geven dat echte barista-gevoel! Heeft u hygiene hoog in het vaandel staan? Dan is de Jura misschien wel de perfecte match, met TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie.

 

Een goede kop koffie met een fijn koffie-apparaat

Een goede kop koffie op het werk is dus erg belangrijk. Of het nu gaat om een sterke espresso, of één van de overheerlijke melkkoffies, iedere werknemer heeft een andere smaak en wil een kop koffie graag naar eigen wens. Een professionele koffiemachine zorgt ervoor dat uw werknemers zelf die keuze hebben. Van een normale bak koffie tot een sterke bak, alles is mogelijk. Het is namelijk bewezen dat goede koffie de productiviteit op het werk verbetert. Daarnaast straalt goede koffie ook professionaliteit uit wanneer u klanten op bezoek heeft. Wanneer iemand een vieze bak koffie voorgeschoteld krijgt, zal de kans groot zijn dat hij dit associeert aan het bedrijf. Zie het als een investering voor uw bedrijf, het is een soort visitekaartje. Een professionele koffiemachine heeft daarnaast nog meer voordelen. Zo heeft een professionele koffiemachine vaak een grote capaciteit. Dit zorgt tevens voor een betere productiviteit onder de werknemers.

Thuis genieten we van ons eigen ritueel en kopen we kwaliteitskoffie. Op het werk moeten veel mensen het doen met een kartonnen bekertje en waterige koffie. Het wordt steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor zowel klanten als medewerkers. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/