Dutch Labs
Image default
Zakelijk

Een kussensloop laten bedrukken

 

Elk mens heeft slaap nodig. Sommigen meer dan anderen, maar we ontkomen er allemaal niet aan. Een goed kussen is dan ook essentieel; je wilt je hoofd wel lekker te rusten kunnen leggen. Het is dan ook handig om hier als bedrijf op in te spelen. Wat is er nou vriendelijker dan je zakenrelatie een goede nachtrust te wensen. Op de kussensloop kan een geinige tekst of het logo van je bedrijf worden gedrukt. Vlak voor het slapengaan wordt deze bedrukking natuurlijk gezien. Perfecte reclame en ook nog eens attent cadeau; een kussensloop bedrukken het ideale relatiegeschenk.

Het materiaal

Het juiste materiaal is ook belangrijk voor een goede nachtrust, wat te denken van een lekker ademende stof. Katoen is erg populair. Het is een ademende stof, die prettig is voor je huid als het goed wordt schoongehouden. Ook kan je kiezen voor een satijnen kussensloop, maar dit is wel weer een stukje duurder. Het zal een luxueus gevoel geven.

Extra relatiegeschenken

Er zijn ook nog andere bedartikelen, die je er bij kan doen. Om de set compleet te maken. Wat te denken van het dekbed of een kamerjas. Er valt dus een hele eigen invulling te geven aan het geschikte relatiegeschenk. Het belangrijkste is dat je kijkt naar hoe de relatie tussen jou en je klant is. Leent de relatie zich meer voor een kleinigheid of moet je juiste iets meer uitpakken. Een relatie waar je als 25 jaar zaken mee doet zal niet per se onder de indruk zijn van koffiemok met wat pennen. Wordt er echt aandacht aan diegene besteed en een waardig geschenk bedacht die bij de relatie past dan zal het op prijs worden gesteld. Als je op die manier te werk gaat wordt het cadeau waarschijnlijk altijd goed ontvangen.

Een goede kussensloop kan bijdragen aan een betere gezondheid. Naast dat een goed kussen de nek en het hoofd goed ondersteund helpt een kussen van het juiste materiaal en juiste bedrukking bij een goede nachtrust. Een kussen die helemaal bedrukt is ligt niet lekker. Een kussen die van een plastic materiaal is gemaakt ligt ook niet lekker en zullen waarschijnlijk de slaaprust verstoren.  Als je de regels volgt, die we in dit artikel hebben benoemd dan moet het zeker goed komen.

 

https://www.graszodengelegd.nl/