Een loods huren van de best mogelijke kwaliteit doet u in de omgeving van Roosendaal

Steeds meer bedrijven kiezen voor het gevarieerde aanbod aan loodsen van dé specialist in goederenopslag. En dat is niet zo vreemd. De Wit Opslag is gelegen in Ossendrecht en beschikt over 12.000 m2 aan opslagruimte. Een groot deel hiervan is geïsoleerd en daarmee uitstekend geschikt voor geconditioneerde opslag van goederen. Voor wat voor goederen wilt u een loods huren in de buurt van Roosendaal? Dankzij de ruimschootse kennis en ervaring sinds 1995 weten de medewerkers van dit bedrijf als geen ander wat de best mogelijke oplossing voor uw organisatie is. Neem vandaag nog contact op en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Een loods huren in een formaat naar wens nabij Roosendaal

Wat voor afmeting prefereert u? Dit bedrijf hoort het graag. Wist u dat u loodsen in verschillende afmetingen kunt huren? De grootste loods heeft een oppervlakte van 5200 m2, beschikt over een kantoorruimte, een laaddok en is op te splitsen. Daarnaast kiest u ook uit kleine units á 600 m2 en 750 m2. Welke loods wilt u graag huren bij De Wit Opslag nabij Roosendaal? Dit bedrijf is gespecialiseerd in goederenopslag en bevindt zich in Ossendrecht. Voor meer informatie over de beschikbare loodsen en de best mogelijke optie voor uw bedrijf, neemt u vrijblijvend contact op. De medewerkers van de De Wit Opslag denken graag met u mee en adviseren welke loods u het beste kunt huren.

Profiteer van een gunstige locatie als u een loods in de omgeving van Roosendaal gaat huren

U wilt transporteren vanaf een gunstige locatie. Snelheid is immers prioriteit. U wilt uw goederen moeiteloos vervoeren door de gehele Benelux. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een makkelijk bereikbare locatie. De Wit Opslag is gelegen tussen de havensteden van Antwerpen en Rotterdam, een eenvoudig bereikbaar vanaf de snelweg. Vanuit deze standplaats wordt het verder distribueren van uw vracht kinderspel. Met een ruim aanbod aan opslagplaatsen in de vorm van een loods, is er altijd een passend aanbod dat u kunt huren nabij Roosendaal. Gaat uw voorkeur uit naar een loods met of zonder kantoorruimte? En heeft u behoefte aan een laaddok? Het ervaren team van dit bedrijf luistert graag naar uw wensen.