Dutch Labs
Image default
Beauty en verzorging

Een mooie coupe bij de kapper in Laren

Bij de gemoedelijke kapper in Laren ben je aan het juiste adres voor een frisse, maar ook heel gezellige knipbeurt. Bij deze kapper staat de klant echt centraal, en dat merk je ook. Je wordt warm ontvangen door de medewerkers, iedereen kent je ook nog eens van naam en je krijgt een warme kop koffie of thee, of een glaasje water om je welkom te heten. Daarna ga je samen, met de kapper naar jouw keuze, aan de slag met het creëren van een kapsel die echt goed bij jou past. Dat betekent niet dat je alleen maar gaat kijken naar een manier waarop je een coupe gaat laten knippen, maar hier komt nog veel meer bij kijken. Denk aan het zoeken in een van de tijdschriften naar een leuk kapsel, het krijgen van adviezen van de kapster of kapper en het samen beslissen wat het beste aansluit en waarom. Daarnaast zal je haar worden gewassen met een heerlijke shampoo en wordt er gebruik gemaakt van een lekkere conditioner. Alle materialen die hier bij de kapper in Laren worden gebruikt, zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn niet in de normale drogist te koop, maar hebben echt een afkomst uit een kapperszaak.

Waarde

De kapper in Laren hecht niet alleen ontzettend veel waarde aan het behandelen van de klant, maar hecht ook veel waarde aan het afleveren van een hoge kwaliteit als eindproduct. Je wil als klant natuurlijk wel naar huis gaan met een coupé waar je tevreden over bent en waar je je fijn bij voelt. Tijdens de knipbeurt wordt dan ook regelmatig met je gekeken naar het proces.

Onderdelen

Bij de kapper in Laren kan je niet alleen maar gebruik maken van een knipbeurt, maar kan je er ook  voor kiezen om je haren te laten verven, laten kleuren, laten krullen, te stijlen of mooi te laten maken voor bijvoorbeeld een feest of een bruiloft. Ook alleen het knippen van de droge puntjes kan je laten doen bij de kapper in Laren.

 

Gerelateerde artikelen

incognito als ooit tevoren

Intieme delen Bleken hoe Werkt het?

Originele trouwringen van BijzondereTrouwringen.nl