Dutch Labs
Image default
Tuin en buitenleven

Een schutting van hout zorgt voor meer tuinplezier

Bent u op zoek naar een schutting van hout voor een stijlvolle erfafscheiding? U wilt natuurlijk het hele jaar door kunnen genieten van een prachtige tuin. En wat is er fijner dan heerlijk ontspannen genieten van uw tuin? Barbecueën met de kinderen en kleinkinderen in de zomer of een lekker verfrissend drankje in de zon met uw vrienden. Een beetje privacy is daarbij natuurlijk wel zo prettig. Met een mooie erfafscheiding is dat zo voor elkaar. Van goed hout bouwt u in een handomdraai een fraaie schutting en bent u klaar voor de zomer.

Schutting hout: van vuren tot hardhout

Zoveel mensen, zoveel wensen. En dat gaat ook op voor een schutting van hout. Schuttingen zijn leverbaar in de meest uiteenlopende soorten, vormen, maten en houtsoorten, van vuren tot hardhout. Het hangt van uw persoonlijke smaak af voor wat voor model u kiest. Maar of u nu kiest voor klassiek, modern of toch liever een heel andere stijl, het is van belang dat het hout van goede kwaliteit is. Het moet immers de elementen weerstaan en het liefst toch flink wat jaren meegaan.

Advies, ervaring en service

Om langdurig te kunnen genieten van uw houten schutting is het een goed idee uw hout te halen bij een speciaalzaak. U kunt er dan van op aan dat u een ruime keus heeft en het juiste advies krijgt. Van der Heijden Houthandel is zo’n speciaal zaak. Met ruim 30 jaar ervaring in hout weten ze precies welk houtsoort het beste past bij uw wensen. Zo bent u verzekerd van een kwalitatieve en mooie schutting.

Doe het zelf, of niet?

Een bijkomend voordeel van Van der Heijden Houthandel is de uitstekende service. U kunt hout op maat laten zagen om zelf uw schutting te bouwen, of u laat u ontzorgen en laat de schutting door hen plaatsen. Het is maar net wat u wilt. U kunt in ieder geval weer heerlijk genieten van uw tuin.

Gerelateerde artikelen

Onkruidbestrijding met heet water is milieubewust

Prachtig kunstgras voor jouw tuin in Zwolle!

Is uw huis inbraakveilig?