Ga op de juiste manier weer aan het werk met een loopbaancoach

Je hebt een lange tijd in de ziektewet gezeten. Het gaat nu veel beter en daarom wil je binnenkort weer aan het werk gaan. Schakel dan de hulp in van Focus. Focus is een landelijk loopbaanadviesbureau dat zich richt op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Jouw loopbaancoach helpt je naar een nieuwe baan. In dit project hervind je jouw vertrouwen. Op basis van jouw vaardigheden en wensen bepalen de adviseurs welk soort werk voor jou geschikt is. Ook neem je deel aan trainingen en workshops, waar je leert hoe je presenteert en hoe je een netwerk opbouwt. Als je een geschikte baan hebt gevonden gaat de coaching van Focus door om ervoor te zorgen dat je die baan ook vasthoudt.

Duurzame inzetbaarheid is van groot belang voor zowel werknemers als organisaties

Heb je een eigen bedrijf en wil je dat je medewerkers rekening houden met de duurzame inzetbaarheid? Een specialist helpt je graag verder. Inzetbaar zijn houdt in dat jouw talenten aansluiten op de eisen die de werkgever aan zijn werknemers stelt. Coaching helpt jou hierbij op het gebied van zelfreflectie en ontwikkeling. Voor een coach ga je naar loopbaanadviesbureau Focus. Deze expert stimuleert om het beste uit jezelf te halen. In dit traject krijg je inzicht in jezelf en in je huidige werksituatie. Bij Focus kun je ook kiezen voor de hulp van een e-coach, die 24/7 bereikbaar is. Deze online loopbaancoach beantwoordt al jouw loopbaanvragen.

Bevlogenheid bepaalt grotendeels duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Als je een eigen bedrijf hebt, is het fijn als de medewerkers zich competent, mentaal en fysiek fit voelen. Daarom is de duurzame inzetbaarheid van medewerkers erg belangrijk. Ze nemen veel initiatief om zich verder te ontwikkelen en kunnen het werk goed aan. Maar dat is niet het enige. Bevlogen medewerkers zorgen voor een positieve sfeer in de organisatie, wat invloed uitoefent op de andere medewerkers. Bevlogen medewerkers blijven actief aan hun ontwikkeling werken. Maar hoe krijg je jouw medewerkers geïnspireerd? Hiervoor kun je het loopbaanadviesbureau Focus inschakelen. Door coaching, training of begeleiding van een loopbaancoach bij de loopbaanontwikkeling worden medewerkers geholpen om hun talenten optimaal te benutten!