Ga voor een slimme en voordelige oplossing als uw CV ketel lekt

Bent u tot de ontdekking gekomen dat uw CV ketel lekt aan de onderkant? Dit is vervelend en zal vlot verholpen moeten worden, zodat u niet tegen extra problemen zult aanlopen. Het inschakelen van de hulp van een loodgieter brengt kosten met zich mee en wellicht zoekt u naar een voordeliger alternatief. Met de handige Repa-Tech afdichtingsproducten van Leakfix kunt u zelf uw lekkage snel oplossen op een moment dat het u het beste schikt. Het plannen van een afspraak met de loodgieter en de hieraan verbonden kosten zijn dan niet meer aan de orde.

Wat doen de afdichtingsproducten van Leakfix?

Bij Leakfix kunt u Repa-Tech afdichtingsproducten verkrijgen waarmee u zelf de lekkage aan uw CV ketel verhelpt. Aan de hand van een stappenplan kunt u vlot aan de slag. In het kort brengt u de afdichtingsvloeistof in de leiding op een moment dat uw verwarming aan staat en op temperatuur is. De vloeistof vindt zich een weg naar buiten en komt zo automatisch uit bij de plek waar uw CV ketel lekt. Op het moment dat de afdichtingsvloeistof in aanraking komt met de zuurstof rondom het lek zet het kristallisatieproces in. Dit kan enkele dagen duren, waarna het lek duurzaam is afgedicht met hard kristal aan de buitenkant van uw leiding. Hiermee heeft u zelf een permanente oplossing voor uw lek bewerkstelligd die niet alleen snel werkt maar ook voordelig is.

Ga zelf aan de slag

Wanneer uw CV ketel lekt en u graag zelf de reparatie uitvoert om kosten te sparen en mogelijk zelfs tijd te winnen, dan kunt u in de webshop van Leakfix de Repa-Tech producten bestellen. Naast de aanschaf van de producten kunt u op de website van Leakfix ook terecht voor aanvullende informatie en een stappenplan. U heeft bovendien de mogelijkheid contact op te nemen met de experts van Leakfix voor eventuele verdere vragen.

https://leakfix.nl