Dutch Labs
Image default
Mode en Kleding

Gala planning checklist

Een promplanning checklist helpt je prom commissie georganiseerd en op weg te houden terwijl je het grootste evenement creëert dat je waarschijnlijk ooit hebt aangepakt. Wanneer u het planningsproces start met een georganiseerde en uitgebreide lijst met taken, maakt u zeker het beste prom ooit!

 

Afdrukbare promplanningschecklist

U kunt brainstormen over uw eigen lijst met planningstaken met behulp van een lege, afdrukbare takenlijst, of u kunt deze controlelijst gebruiken voor alle aspecten van de planning van promo’s. Deze bewerkbare promchecklist bevat zes planningscategorieën: Tijd en plaats, Budget en fondsenwerving, Tickets & gasten, Entertainment en eten, Decoraties & gunsten en Vrijwilligers. Klik op de afbeelding van het document dat u wilt downloaden en pas uw categorieën en taken aan. Print een originele kopie uit voor gebruik door uw promplanningcommissie. Bekijk deze handige gids als u problemen ondervindt bij het openen van de afdruk.

 

Prom planning Tips en taken

Het plannen van een prom neemt een gecoördineerde inspanning en jarenlange gedachte. Gebruik de afdrukbare checklist om te beginnen met plannen in de meest efficiënte volgorde om uw inspanningen eenvoudiger en leuker te maken.

 

Stap één: fondsenwerving

Prom fondsenwerving moet beginnen jaren voordat uw klas is eigenlijk de prom hosten. Prom wordt vaak gehost door de Junior Class. Als dit op jouw school het geval is, kun je geld gaan inzamelen voor je hostingtaken in het jaar van de eerstejaarsstudent.

 

Vraag de huidige Junior en Senior klassen hoeveel ze hebben uitgegeven aan de door hen gehoste proms.

Zoek het gemiddelde van deze twee cijfers en noteer het op uw controlelijst onder ‘Gepland budget’.

Met dit doel voor ogen, heb je twee volledige jaren om geld in te zamelen en je budgetdoel te bereiken. Uw klassenadviseur kan de checklist gedurende deze twee jaar bewaren.

Stap twee: Vorm een commissie

Als het tijd is om te beginnen met het plannen van de prom die je gaat organiseren, moet je een promocommissie vormen met ten minste één docentadviseur en tien studentenvrijwilligers. Haal de checklist tevoorschijn die u in de negende klas bent begonnen en voeg al uw namen toe aan de top. Geef elk lid van de commissie een exemplaar waarin ze kunnen bijhouden wie verantwoordelijk is voor elke taak.

 

Stap drie: Kies een thema

Een geweldige plek om te beginnen met plannen is om je thema te kiezen. Je kunt kiezen voor een populair thema als ‘Viva Las Vegas’ of je eigen unieke formele dansthema bedenken. Nadat u een thema hebt gekozen, kunt u het kleurenschema kiezen en al uw andere beslissingen nemen. Gebruik kunstbenodigdheden om uw checklist te versieren zodat deze overeenkomt met uw thema en houdt u gefocust op het kleurenschema.

 

Stap vier: Plan het evenement

Wanneer u begint met plannen, overweeg dan wat er gewoonlijk op prom night gebeurt. Probeer alle verwachtingen te dekken die promovendi nodig hebben om het evenement speciaal te maken. De beste planningstips voor promo’s zijn het vasthouden aan en werken met uw budget. Voeg cataloguspagina’s en -bewijzen toe aan uw controlelijst, zodat u alles op één plek hebt.

 

Gratis promcatalogi bevatten alles wat je nodig hebt om een ​​prom te hosten, gescheiden door een thema of kleurenschema. Zelfs als u niet bij dat specifieke bedrijf koopt, kunt u geweldige ideeën vinden in de catalogi.

Het kopen van benodigdheden voor een evenement kan overweldigend zijn, dus het kiezen van een bedrijf om mee te werken kan de taak eenvoudiger maken.

Je kunt veel geld besparen door je eigen prom-versieringen te maken. Zoek naar creatieve manieren om gewone huishoudelijke artikelen zoals kerstverlichting of glazen potten en benodigdheden zoals tissuepapier, ballonnen en ragfijne te gebruiken.

Weten waar je op moet letten in een prom venue kan je helpen snel en slim te beslissen waar je je prom kunt houden.

Stap vijf: Cover All Angles

Prom night omvat meestal meer dan alleen een dance party. Vergeet niet om prom-evenementen en na prom-evenementen op te nemen in je planningsproces. Zelfs als de promocommissie ze niet host, wil je de details weten zodat je ze kunt delen terwijl je tickets verkoopt en prom promoot. Geef een kopie van je checklist aan de mensen die na het schoolfeest plannen, zodat ze kunnen zorgen dat de twee evenementen samenhangend zijn.

 

Je perfecte prom plannen

Als je het perfecte prom voor je vrienden wilt plannen, begin dan met een printbare promplanning checklist. Je kunt de categorieën of taken aanpassen aan je daadwerkelijke evenement, zodat het precies weergeeft wat je school wil in een schoolbal. Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken, galajurken & trouwjurken.

https://www.veaul.com