Breaking News

Dutchlabs

Gecertificeerde sloten specialist altijd bereikbaar

Dag en nacht sleutel hulp in noodgevallen

Er zijn soms van die momenten dat je ineens met je handen in je haar staat. Zoals thuis komen van een avondje uit en je in het halfduister de sleutel in het slot van de voordeur doet, en in plaats dat je, zoals gewoonlijk, de deur van het slot haalt, breekt spontaan de sleutel af. Daar sta je dan. Wat nu? Geen paniek, want er is hulp dichterbij dan je denkt. Door het hele land staan slotenspecialisten zoals, Slotenmaker24uurs.nl namelijk altijd voor je klaar en het enige dat je hoeft te doen is te bellen. De centrale van de slotenexperts is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Binnen 30 minuten ter plaatse

De gecertificeerde slotenmakers van slotenmaker24uurs.nl weten precies wat zij moeten doen in noodgevallen. Als je meteen belt in het geval zoals hier omschreven, of als je bijvoorbeeld jezelf per ongeluk hebt buitengesloten, dan kunnen zij binnen 30 minuten ter plaatse zijn om je te helpen. Op een zeer snelle en efficiënte manier zorgen de slotenmakers er voor dat je weer je huis in kan en dat er een nieuw slot op je deur komt zodat je die nacht je deur gewoon veilig op slot kan doen. Je kan ze ook bellen als je een probleem hebt met het slot van je auto, of je autosleutels bent kwijtgeraakt.

Voorzien van Politie keurmerk

De slotenmakers van slotenmaker24uurs.nl werken enkel met sloten die het Politiekeurmerk Veilig Wonen dragen. De prettige werkwijze die het slotenbedrijf hanteert is door de politie beoordeeld en door hen goedgekeurd. Jezelf buitensluiten is natuurlijk niet fijn en kan op dat moment zelfs voor enige paniek zorgen maar dat is gelukkig niet nodig. Als je hen belt zijn ze snel bij je en zorgen er tevens voor dat je een nieuw en goedgekeurd slot op je deur krijgt. En als je gewoon je oude sloten graag wilt vervangen voor sloten die veiliger zijn, of als je gaat verhuizen en je wilt nieuwe sloten voor de nieuwe woning  dan zijn de gecertificeerde slotenmakers de juiste specialisten om te  bellen.

http://slotenmaker24uurs.nl/