Geniet van een ongedwongen sfeer als u gaat lunchen in Breda centrum

De Grote Markt in Breda is een prachtig groot plein waar het centrum van de stad samenkomt. Daarom gaat er niets beter gezellig lunchen bij een café op de grote markt in Breda. De sfeervolle lunchlocatie en restaurant Parc Breda is hier bij uitstek perfect voor. U neemt plaats in de lichte serre met uitzicht op de Grote Markt, of op een van de gezellige loungebanken. Op de uitgebreide kaart ontdekt u een breed scala aan mogelijkheden die u kunt bestellen. Keuzes maken wordt nog eens moeilijk! De vriendelijke gastheren en gastvrouwen staan voor u klaar om u persoonlijk te adviseren. Heeft u allergieën of een speciaal dieet? Laat het op tijd weten, dan wordt er rekening mee gehouden.

Ontdek alle mogelijkheden voor lunchen of dineren bij Parc Breda in het centrum

Op de sfeervolle lunchlocatie van Parc Breda kunt u heerlijk lunchen. Daarnaast is het ook de perfecte locatie om gezellig te borrelen met vrienden of voor een bourgondisch diner. De kaart heeft eindeloos veel mogelijkheden. Houdt u van authentieke gerechten? Dan gaat u bijvoorbeeld voor de rundercarpaccio, kalfskroketten of gebakken zalm. Zin in iets nieuws? Proef eens een paar van de oesters van de kaart voor een hele nieuwe smaakbeleving. Ook voor de allerkleinsten zijn er genoeg leuke gerechtjes waaruit gekozen kan worden. Veel honger? Kies voor het verrassingskeuzemenu, waar u wel tot vijf gangen kunt bestellen. De wijnliefhebber neemt hier een passend wijnarrangement bij om de avond compleet te maken. Ontdek snel zelf alle mogelijkheden bij Parc Breda!

Lekker lunchen of genieten van borrelhapjes in het mooie Breda, middenin het centrum

Staat er binnenkort een gezellige borrel met vrienden op de planning? Maak het extra gezellig door naar een sfeervolle locatie te gaan. Dan beleeft u gegarandeerd een geslaagde avond. Bij de sfeervolle lunchlocatie Parc Breda bent u ook aan het juiste adres voor heerlijke borrelhapjes. Ideaal om te delen! Kies bijvoorbeeld voor een authentieke snack als brood met aioli of oude kaasblokjes. Of ga op de avontuurlijke toer met chorizo kroketjes en scampi filodeeg. Perfect te bestellen als vrijdagmiddagborrel of om samen te eten als lunch. Toch nog meer honger? U bestelt eenvoudig en snel een ander gerecht erbij! Dat wordt genieten tijdens het lunchen bij Parc Breda in het centrum!