Geschikte cursus voor meer informatie over drukkalibrator, infrarood camera of warmtebeeldcamera

Volg een cursus om meer te leren over drukkalibratoren, infrarood camera’s en warmtebeeldcamera’s. U zult er zeker veel van opsteken. Op die manier haalt u meer profijt uit de apparatuur en de meetinstrumenten. Er worden cursussen van verschillende niveaus aangeboden. Beginners kunnen bijvoorbeeld een cursus ‘Aan de slag met thermografie’ volgen om de basisbeginselen van het bedienen van een warmtebeeldcamera of infrarood camera onder de knie te krijgen. Specialisten hebben de mogelijkheid om hun kennis bij te spijkeren tijdens een cursus ‘Gebouwen voor gevorderden’. Ook op het gebied van kalibratie biedt een deskundige onderneming diverse trainingen aan voor het gebruik van een drukkalibrator.

Reparatie en onderhoud van een warmtebeeldcamera, infrarood camera of drukkalibrator

Reparaties en onderhoud zijn geregeld nodig, ook bij warmtebeeldcamera’s, infrarood camera’s en drukkalibratoren. Als u deze meetinstrumenten geregeld laat onderhouden en op tijd repareert, blijven ze van goede kwaliteit. Vakkundige medewerkers kunnen de apparatuur voor u nakijken en direct repareren als dat nodig blijkt te zijn. De reparatie of het onderhoud van een infrarood camera, drukkalibrator of warmtebeeldcamera wordt doorgaans uitgevoerd in een BELAC geaccrediteerd kalibratielabo. Met verschillende testen worden de apparaten gecontroleerd door deskundig personeel. De gediplomeerde medewerkers kunnen ook ter plaatste de kalibratie van uw instrumentatie in orde maken. Zodoende kunt u er in korte tijd weer gebruik van maken.

Drukkalibrator, infrarood camera of warmtebeeldcamera: een ruim aanbod

Keuze genoeg als u een infrarood camera, warmtebeeldcamera of drukkalibrator zoekt. Zo is het aanbod bij LHM Instrumentation zeer uitgebreid. De Belgische onderneming LHM Instrumentation is gespecialiseerd in de verkoop van kalibratie-, controle- en meetapparatuur voor verschillende grootheden. In het uitgebreide assortiment vindt u onder meer een drukkalibrator die uitermate geschikt is voor het kalibreren van uiterst nauwkeurige drukmeters, drukschakelaars en transmitters. Een kalibrator wordt voornamelijk gebruikt in werkplaatsen, in laboratoria en in het veld. Door een ingebouwde pomp kan automatisch druk gegenereerd worden. Naast verscheidene drukkalibratoren kunt u bij LHM Instrumentation ook terecht voor een infrarood camera of warmtebeeldcamera.