Dutch Labs
Image default
Woning en Tuin

Gevel zandstralen

Gevelreiniging

Het reinigen van uw gevel is een klus die eens in de zoveel tijd gedaan moet worden. Door middel van gevelreiniging kan aanslag van uw gevel worden verwijderd. Aanslag kan zich voordoen in de vorm van mossen of algen, verkleuring van de gevel door uitlaatgassen of verfresten. Gevelreiniging kan op drie verschillende manieren worden uitgevoerd, stoomreiniging, chemisch reinigen of stralen. Het reinigen van de gevel kan al gedaan worden voor een prijs vanaf €5,- per m².

Zandstralen

Voor het verwijderen van verfresten en bijvoorbeeld graffiti is een hardnekkige methode van gevelreiniging vereist. Door middel van zandstralen kan deze aanslag worden verwijderd. Kleine stukjes zand worden gemengd met water en met hoge druk tegen de gevel gespoten. Het zand zorgt ervoor dat de verf loslaat. U kunt uw gevel al laten zandstralen voor een bedrag van €15,- per m².

Impregneren

Bescherm uw gevel tegen toekomstige aanslag en vandalisme zoals graffitispuiters. Laat de gevel impregneren, er wordt dan een klein beschermend laagje aangebracht op de gevel. Het impregneermiddel zorgt ervoor dat de gevel waterafstotend wordt. Mossen en algen kunnen zich op deze manier niet meer hechten aan de gevel en er kan voortaan gemakkelijker gereinigd worden. 

Gevelreiniging is een klus die veel mensen niet of te laat laten doen. Wees er op tijd bij en voorkom onvoorziene kosten door de gevel tijdig te laten reinigen. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.gevelreiniging-weetjes.nl/.

 

http://www.gevelreiniging-weetjes.nl/reinigen/zandstralen/