Dutch Labs
Image default
Hobby en vrije tijd

Gladde wegen

Gelukkig is het weer voorbij, deze periode met gladheid. Er zijn weer veel ongelukken gebeurt op de wegen met enorme files tot gevolg. Er stond zelfs meer dan 500 km file in Nederland op het hoogtepunt. Je dacht niet dat het mogelijk was zoveel auto’s op een rijtje.

Sneeuw kan in principe erg leuk zijn maar dan vooral op vakantie. Op wintersport vakantie wil je het liefst bergen sneeuw maar thuis is het maar lastig. Onze kinderen vinden het ook wel erg leuk om met een sleetje van een heuvel in de buurt af te gaan. Dat is voor hen ook erg gezellig want de gehele schooljeugd uit de omgeving komen ze daar tegen.

Maar wat doe je met sneeuw op je stoep? Wist je dat je aansprakelijk bent als mensen op jouw stukje stoep uitglijden en iets breken? Een arm of been of erger. Je kunt het maar beter opruimen om dergelijke lastige praktijken te vermijden. Het is wel jammer voor de kinderen die voor jouw deur niet meer kunnen sleeën. Maar het is een kwestie van keuzes maken. Dan zou ik zeggen: laat de kinderen dan maar alleen sleeën op de heuvel.

Je kunt je stoep schoonmaken met een elektrische veegmachine. Je kunt daar een handige sneeuwschuif applicatie bij kopen speciaal voor dit doel. Het is misschien wel een tikje overdreven als je in een rijtjeswoning woont maar wel leuk. Misschien kun je voor de hele buurt de stoep schoonvegen als je toch bezig bent. Als je iets verder wilt kunnen komen, moet je gebruik maken van een benzine veegmachine. Dan maak je wel wat meer lawaai. Daarom is het niet zo’n goed idee om dat op een zondagmorgen te doen. Je buren zullen het niet zo erg kunnen waarderen. Maar met een veegmachine met sneeuwschuif applicatie maak je wel de blits in de wijk

http://www.fuxtec.nl

Gerelateerde artikelen

De voordelen van een caravan of een camperbus kopen

Speeddaten? Speeddate ervaart u met Rich Romance Speeddating-belgie.be!

Verras uw kinderen met unicorn feestartikelen van de specialist