Goede service bij de truckwash met ervaren medewerkers

Voor een complete service en een grondige schoonmaakbeurt uitgevoerd door ervaren medewerkers gaat u naar Truckwash 1. De schoonmakers van deze truckwash staan iedere dag voor u klaar. Of u nu twee weken onderweg bent geweest, of dat u uw vrachtwagen al 15 weken niet heeft laten schoonmaken, de specialisten zorgen ervoor dat uw vrachtwagen weer blinkt. Heeft u andere grote voertuigen die u grondig wilt laten schoonmaken door een specialist met persoonlijke aandacht? Ook dan is Truckwash 1 een uitstekende optie. In de grote wasboxen kan vrijwel elk voertuig onderhanden worden genomen.

Uw vrachtwagen in een mum van tijd schoon bij de truckwash

Is uw vrachtwagen niet zo schoon meer na een rit van een paar weken? Dan moet uw vrachtwagen snel een schoonmaakbeurt krijgen. Rijd daarom naar de truckwash van Truckwash 1. Met verschillende wasboxen en ervaren personeel bent u er zeker van dat uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. De truckwash vindt u op twee verschillende locaties: één in Roosendaal en één in Rilland. Door de ligging aan de snelweg is de truckwash altijd goed te bereiken met uw vrachtwagen. Wilt u ook de binnenkant van de vrachtwagen een opfrisbeurt geven volgens de HACCP-richtlijnen? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.

Zo wordt uw vrachtwagen gewassen bij de truckwash in Rilland en Roosendaal

Volgens Truckwash 1 moet uw vrachtwagen er weer als nieuw uitzien na een schoonmaakbeurt. Met dat doel gaan de ervaren medewerkers steeds weer aan de slag. Hoe dit proces in zijn werk gaat? Als u uw vrachtwagen naar ons toebrengt, starten we met het voorbehandelen. Dit wordt volledig met de hand gedaan in een van de wasboxen. Daarna wordt uw vrachtwagen gewassen met een speciaal schoonmaakmiddel en behandeld met een beschermede waslaag, zodat vuil niet snel terugkeert. Na de grondige schoonmaak kunt u weer schoon en veilig de weg op. Ook de binnenkant laten reinigen? Kies dan voor de HACCP-schoonmaak van Truckwash 1.