Groei door als je gaat werken in de binnenvaart

Het werk in de binnenvaartsector is uitdagend en afwisselend. In deze branche zijn er veel functies met doorgroeimogelijkheden. Door te kiezen voor de vacatures van Exho, ben je verzekerd van tal van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Een prima salaris, een prettige werksfeer en verschillende doorgroeimogelijkheden zijn hier slechts een paar voorbeelden van. Kom werken als matroos in de binnenvaart en kies voor het gespecialiseerde uitzendbureau binnen deze sector. Wellicht sta jij binnen een paar jaar al achter het stuur als kapitein. Leer het vak door het te doen en combineer een opleiding met werk.

Xoek is dé app als je wilt werken als matroos in de binnenvaart

Ken je Xoek? Deze app van Exho brengt werknemers een werkgevers bij elkaar. Hiermee vind je snel een baan in de binnenvaart, waar je kunt werken als matroos, schipper of kapitein. Studeer je nog, waardoor je (nog) niet in het bezit van een diploma bent? Of moet je nog starten aan je opleiding? Doordat Exho een leer/werktraject voor de binnenvaart op heeft gezet, worden jouw opleidingskosten betaald en ben je verzekerd van een opleiding van hoogstaande kwaliteit. Ga jij binnenkort aan de slag als matroos in de binnenvaart? Kies dan voor een van de leuke en uitdagende banen bij Exho!

Verschillende vacatures wanneer je als matroos in de binnenvaart aan de slag wilt gaan

Exho is de specialist in detachering in de binnenvaartsector. Je hebt bij hen de keuze uit diverse vacatures. Lijkt werken in de binnenvaart als matroos je wel wat? Ben je toe aan de volgende stap in je carrière als kapitein? Of heb je altijd al gedroomd over een baan als stuurman? Het zijn allemaal voorbeelden van banen die het uitzendbureau aanbiedt. Daarnaast is Exho ook een VTL-erkend leerbedrijf en investeert en ontwikkelt voor de opleidingen matroos, schipper en kapitein voor de binnenvaart. Start jouw carrière tijdens of na jouw studie en laat je informeren over de mogelijkheden bij de specialist bij banen in de binnenvaart.