Groepsactiviteiten en meer bij recreatiecentrum in Brabant

Voor bijzondere groepsactiviteiten bent u bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water in De Mortel, provincie Brabant aan het goede adres. Maar het recreatiecentrum biedt meer dan alleen groepsactiviteiten! Zo beschikt men over een sfeervol eetcafé met bar waar u geniet van een uitgebreide lunch. Gaat uw voorkeur uit naar een barbecue of buffet in plaats van het doen van groepsactiviteiten in een natuurlijke omgeving in Brabant? Dat kan natuurlijk ook. Daarnaast kunt u met zowel grote als kleine groepen overnachten in een van de verschillende accommodaties. Bovendien vinden er op de manege regelmatig wedstrijden plaats waar u naar kunt kijken en worden er paard- en ponyrijlessen aangeboden aan kinderen en volwassenen. Voor ieder wat wils dus.

Verblijf na deelneming aan groepsactiviteiten in groepsaccommodatie in Brabant

Wilt u na het deelnemen aan groepsactiviteiten in Brabant ook graag overnachten? Omdat het een stukje is rijden en u het eigenlijk niet zitten om ’s avonds nog terug te rijden. Dat is gelukkig geen probleem bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water. Naast dat u in De Mortel, provincie Brabant, onvergetelijke groepsactiviteiten onderneemt, kunt u hier overnachten in een van de groepsaccommodaties. Is uw groep kleiner, wenst u meer privacy of neemt u de tent mee? Dan kiest u voor een van de chalets of voor een verblijf op de camping. Zo geniet u van een overnachting in een mooie natuurlijke omgeving.

Voldoende groepsactiviteiten te ondernemen in natuurrijke omgeving in Brabant

Wilt u een origineel bedrijfsuitje organiseren in de buurt van Eindhoven? Vindt er binnenkort een vrijgezellenfeest plaats van uw beste vriend(in)? Wilt u een onvergetelijk feest geven? Dan heeft u ontzettend veel keuze wat u kunt gaan doen. Maar wat is er nou leuker dan groepsactiviteiten ondernemen in de prachtige provincie Brabant? Niets natuurlijk. Bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water in De Mortel (provincie Brabant) kunt u aan bijzondere groepsactiviteiten deelnemen. Van spannende speurtochten tot culinaire fiets- en wandeltochten en van bosritten te paard tot de heuse westernspelen. Er zijn activiteiten voor groepen van alle leeftijden voor een onvergetelijke dag.