Dutch Labs
Image default
Winkelen

Handtassen om verliefd op te worden!

Je hebt je leuke jurkje aan, je pumps zijn gepoetst en je hebt je mooiste ketting omgedaan, er mist alleen nog één ding: een mooie handtas. Een vrouw kan nooit genoeg handtassen hebben, het liefst één in elke kleur, formaat en stijl. Naast dat tassen de perfecte accessoires zijn om je outfit compleet te maken, is een handtas ook erg praktisch. Iets dat we soms nog weleens lijken te vergeten. We nemen immers veel mee op een dag: telefoon, portemonnee, make-up, sleutels en ga zo maar door. 

Om verliefd op te worden – handtassen van Marington
Ben je op zoek naar perfecte handtassen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Marington. De handtassencollectie is veelzijdig: van een stoere rode handtas tot een klassieke zwarte handtas. Daarnaast vind je bij Marington handtassen van verschillende merken, zoals Floto en Pratesi. Stuk voor stuk tassen om verliefd op te worden. Wil je meer dan alleen tassen? De webshop van Marington biedt nog veel meer prachtige lifestyle artikelen op het gebied van wonen, mode en keuken. 

Kopen bij Marington
Online bestellen bij Marington is simpel. Het bestelproces wijst zich vanzelf, maar mocht je toch nog vragen hebben dan kun je contact opnemen via het formulier op de website. Of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen, daar wordt je vraag wellicht ook al beantwoord. Marington hecht veel waarde aan een goede service. Mocht je net gekochte handtas toch niet helemaal aan je wensen voldoen, dan heb je 14 dagen de tijd om hem terug te zenden of te ruilen. 

En nog even dit…
Ben je stiekem ook al verliefd geworden op Marington? Word dan fan op de Facebook-pagina of volg Marington op Twitter. Hier wordt je regelmatig verwend met leuke tips, goed advies en schitterende winacties. Wil je helemaal niks missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

http://www.marington.nl