Dutch Labs
Image default
Dienstverlening

Hét alternatief voor een betonnen industrievloer

Wilt u een industrievloer laten leggen, maar wilt u liever iets anders dan een betonnen industrievloer? Dan is Soldicoat B.V. uit Deventer de partner die u zoekt. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het aanbrengen van een coatingsysteem, waarmee de vloer van uw productieruimte of magazijn een stuk functioneler wordt. Naast het feit dat u de werkplaatsvloer functioneler kunt maken, zitten er nog een hoop andere voordelen vast aan het coatingsysteem van Soldicoat B.V. Bent u benieuwd naar wat deze voordelen zijn? Lees dan verder.

De voordelen van een coatingsysteem

Een coatingsysteem wordt doorgaans in twee of drie lagen aangebracht op de bestaande industrievloer. Nadat dit is gedaan, zult u hier al snel de voordelen van opmerken. Zo ontstaan er geen vieze vlekken in de vloer, blijft de vloer stofvrij, is de vloer eenvoudig te reinigen en bevat de vloer een goede slijtvastheid. Bovendien kunt u ervoor kiezen om de coating dusdanig te laten afwerken dat deze als antislip werkt. Waar een reguliere betonnen werkplaatsvloer vaak stoffig, niet olie-en vloeistofdicht, ruw en uitgesleten is, is een coatingsysteem dat allesbehalve. Bovendien is een industrievloer zonder coating lastig schoon te houden, terwijl dat met coating een stuk gemakkelijk is.

Kies voor kleuren die bij uw bedrijf passen

Een betonnen werkplaatsvloer ziet er doorgaans nogal saai uit. De grijze kleur maakt een ruimte al snel grauw. Wanneer u gaat voor een coating, kunt u hierbij uit een twintigtal effen of gemêleerde kleuren kiezen. Zo fleurt u de boel al direct op. Daarnaast is het ook mogelijk om lijnen of vormen op de vloer aan te brengen. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld een looproute aan wilt geven op uw vloer. Heeft u interesse in een dergelijke vloer met coating? Neem dan zeker eens contact op met Soldicoat B.V. uit Deventer. De specialisten van dit bedrijf vertellen u graag meer over de mogelijkheden. De contactgegevens van dit bedrijf vindt u gemakkelijk via hun website.

Gerelateerde artikelen

Zilveren munten verkopen

Een woning ontruimen met een nette oplevering

Dit ecologisch onderzoeksbureau uit Gelderland biedt u een compleet onderzoekstraject aan