Het voordeel van laminaat gekocht in de regio Den Bosch, de uitstraling van een luxe houten vloer

Een laminaatvloer zorgt voor een prettige sfeer in uw huis. Ook gaat zo’n vloer lange tijd mee. En wist u dat er veel opties bestaan op het gebied van laminaat in de showroom in de omgeving van Den Bosch? Van neutraal tot rustiek met een opvallende houtnerfprint en van eigentijds tot aan klassiek. Naar wat voor soort laminaat gaat uw voorkeur uit? Maak uw wensen kenbaar in de showroom in Veghel en het team biedt u graag de mogelijkheden aan die naadloos aansluiten op uw woonwensen. Bij Biggelaar Parket bent u gegarandeerd van een enorm assortiment voor een scherpe prijs.

De exclusief dealer biedt u zowel laminaat als parket in de buurt van Den Bosch

Uw prachtige herenhuis uit de jaren ’30 verdient een prachtige houten vloer. Of heeft u net een appartement gekocht en wilt u een mooie, maar voordelige vloer? Naast laminaat kopen in de buurt van Den Bosch kunt u hier ook terecht voor een mooie parketvloer van Biggelaar Parket. Heeft u een ingewikkeld patroon in gedachten? Dan staan de leggers graag voor u klaar en leggen moeiteloos sfeervolle patronen in úw woning. Daarnaast is het ook mogelijk om uw vloer de gewenste uitstraling te geven door bewerkingen in eigen werkplaats. Hierbij kunt u denken aan het verouderen en verkleuren van planken, zoals koel gekalkt en diep gerookt.

Naast laminaat heeft u ook de keuze uit houten planken, in de regio van Den Bosch

Bent u op zoek naar een vloer die een industriële, moderne look heeft? Kom langs en bekijk de prachtige houten planken en laminaat vloeren in de showroom in Veghel, vlakbij Den Bosch. Een trend die vandaag de dag razend populair is in de woonwereld. Echter moet u wel weten hoe u deze vloeren het beste kunt leggen. Daarom komt u langs bij de specialist. Doordat houten planken continu ‘’leven’’, gebruikt het team van Biggelaar Parket speciale technieken om onnodige werking van het hout te voorkomen. In de eigen werkplaats kunnen uw houten planken, indien gewenst, een verouderde look krijgen, worden gekleurd of gerookt.